Vad hände igår, alltså lördag.

Publicerat » 2010-11-28 11:00:00 Kategori » Allmänt Direktlänk

Jo, igår hade vi ju städdag. Men det hände ganska mycket annat också :)

När vi vaknat och ätit frukost och kommit ihåg, åkte vi till stan för att kolla på lite allt möjligt och även handla. Under tiden vi var i stan, fick vi veta att Matilda ville följe med oss hem fast vi skulle släppa av henne hos sig pappa och senare komma till oss, när vi städat färdigt  Precis när vi pratat med Matilda om det ringer Stoffes bror Robert och undrar vad han gör, och när Stoffe säger att vi är i stan frågar han om vi skulle kunna hämta han, för han va med i stan, fast i kristineberg. Och ja, snälla som vi är så får han skjuts och till och med hem till han.

Påväg hem lämnade vi Matilda först och sen va det min och Mikaelas tur, fick också hjälp med alla grejer in som vi handlat. Sen åkte Stoffes vidare med Robert och skjutsade hem honom.

När Stoffe kom hem, va jag i full gång med maten och han gick ut för att skotta lite snö. Och när maten var klar va även han klar med skottningen. Så mat i magen och sen dags att börja städa, och helt ärligt va det kul att städa igår, kanske för att vi samtidigt satte upp julgrejer. Vintern är ju den mysigaste årstiden tycker jag 

Efter att vi va klara för dagen, orkade inte ta allt! haha. Vi tar resten idag.

Så när vi va klara åkte vi till Matilda och kollade läget där och sen hem till oss för film och lite smått och gott.

Hade en mycket mysig och trevlig kväll igår! 


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥