30/11-10 tisdag

Publicerat » 2010-11-30 19:35:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Idag när klockan ringde och jag gick upp för att göra mig klar till skolan. Kände jag bara näe, jag orkar inte. Va helt slut, som om jag redan varit vaken en hel dag och haft en jobbig dag. Så idag stannade jag faktiskt hemma, och jag är glad att jag gjorde det. För har varit så hela dagen. Jag har blivit bättre under dagen, så i morgon bär det av till skolan igen 

Och från och med i morgon har Stoffe nytt jobb, och ja han verkar faktiskt glad av att slippa det jobb han hade. Han blev så jävla sur, att först få en anställning och sen bara en månad senare få veta att han bara har två veckor kvar på jobbet typ. Och då säger de att det inte finns mer jobb till han. Så det är ju helt sjuk!

Under dagen har Mikaela, Stoffe och jag bara tagit det lugnt, tills han skulle iväg och jobba. Efter att han åkt började jag och Mikaela med maten, som blev spagetti med köttfärssås, Mikaelas favorit mat!  När vi ätit och fixat med disken, satte vi oss och kollade på tv. Hittade lite att kolla på. Strax efter klockan fem kommer Stoffe innanför dörren och jag blir till ett frågetecken och frågar vad han gör hemma. Han svarar då att hans maskin gått sönder igen, så han hade inget att arbeta med, så han slapp sin sista dag på det jobbet, Men det klagade inte han över, tyckte bara det va skönt 

Nu har Mikaela gått och lagt sig och Stoffe och jag väntar på att en person ska komma och köpa våran gamla bil.

Tog nyss bilder på Mikaela

Publicerat » 2010-11-30 16:07:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Här är de 



Vet inte riktigt vad det är för min.



Verken glad eller ledsen där 



Visst är hon söt!



Hon ville se arg ut, men jag vet inte om hon lyckades.

Någon som tycker att hon lyckdes? 

Jag vet att bilderna är ganska lika, men varje bild betyder mycket!

Älskar våran underbara dotter 

Filmklipp på fosterrörelserna :)

Publicerat » 2010-11-30 14:40:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
http://www.youtube.com/watch?v=Dn-WyrgNt2A

Spark på spark på spark :)

Måndagen den 29/11-10

Publicerat » 2010-11-29 19:43:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Dagen började med en sovmorgon till nio och då in i duschen. Det va riktigt skönt med båda. Efter duschen fortsatte det att göra sig i ordning för skolan. Mikaela och Stoffe sov. Inte konstigt att Mikaela sov i och med att hon gick och la sig jätte sent i jämnförelse med vad hon brukar  Aja, när jag kom hem från skolan tog jag Mikaelas nya pulka som vi köpte igår och gick till dagis. Och guh vad Micki blev glad och fick bråttom att klä på sig när hon hörde att jag hade med mig pulkat.

Vi tog lite bilder också :)

Min lilla glada fis :)

När vi kom hem lagade vi mat och efter maten lekte vi på Mikaelas nystädade/ommöblerade rum  Vi hade jätte kul och lekandet slutade med att vi gick ut till vardagsrummet och Mikaela satte sig i mitt knä och vi myste, kramade om varandra och hade det riktigt mys. Myset slutade med att Micki ville pilla mig i håret och det är klart hon fick. Det är ju så himla skönt.

Nu sover hon och jag tänkte titta på en film eller tven.

Jag hade tänkt att slänga in två filmer på min mage, när man ser fosterrörelser  Men tyvärr vet jag inte hur man får in filmer på bloggen.

Jag själv tycker att det va tråkigt, men men vet man inte så vet man inte..

Idag gick vi in i vecka 28!

Men aja, puss på er nu! Och ha det!

28/11-10 söndag

Publicerat » 2010-11-28 22:45:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Vi kör en punktform för vad som hänt idag 

- Sov till tio och då upp och klä på sig och börja tvätta, tvättdag i och med att det är söndag. Så tvättat hela dagen.

- Efter att jag slängt i en maskin tvätt i tvättstugan, in och väcka mina sovande älsklingar. Eller Mikaela va precis nyvaken när jag kom in till henne :)

- Vi väckte i alla fall Stoffe som sov som en stock!

- När alla va vakna och påklädda dags för frukost och starx efter det åkte vi till högsby för att köpa en ny pulka till Micki :) Hon fick ett rött.

- När vi kom hem påbörjade vi med lite städning igen, storstädning tar sin tid!

- Efter en stund av städning blev det oskarshamn för att träffa Stoffes pappa och fixa lite med han, Stoffe hjälper han med en del han inte kan göra.

(Det är såhär att Stoffes pappa är lastbilschaufför. Han jobbar hela veckorna och är bara hemma på helgerna, det gör att han inte hinner med så mycket och att finns saker inte går att gör under helgerna.)

- När vi kom hem fortsatte vi med städningen i Mikaelas rum och ja, det blev riktigt fint där inne tycker vi, till och med Mikaela tyckte själv att hennes rum blev riktigt fint.

- När vi va klara bärde det av till Christoffers mamma och bjöd på mat, och idag smakade det riktigt gott med mat. Så det va mums!

- Kom inte hem för länge sen alls, men Mikaela ligger i alla fall i sängen och sover nu.

- Jag och Christoffer kollar nu på en film och sen blir det sängen för att sova, skola i morgon igen.

Pussen.

I morgon kommer det in lite bilder hade jag tänkt, men jag lovar inget!

Ni får hålla utkik helt enkelt :)

Vad hände igår, alltså lördag.

Publicerat » 2010-11-28 11:00:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Jo, igår hade vi ju städdag. Men det hände ganska mycket annat också :)

När vi vaknat och ätit frukost och kommit ihåg, åkte vi till stan för att kolla på lite allt möjligt och även handla. Under tiden vi var i stan, fick vi veta att Matilda ville följe med oss hem fast vi skulle släppa av henne hos sig pappa och senare komma till oss, när vi städat färdigt  Precis när vi pratat med Matilda om det ringer Stoffes bror Robert och undrar vad han gör, och när Stoffe säger att vi är i stan frågar han om vi skulle kunna hämta han, för han va med i stan, fast i kristineberg. Och ja, snälla som vi är så får han skjuts och till och med hem till han.

Påväg hem lämnade vi Matilda först och sen va det min och Mikaelas tur, fick också hjälp med alla grejer in som vi handlat. Sen åkte Stoffes vidare med Robert och skjutsade hem honom.

När Stoffe kom hem, va jag i full gång med maten och han gick ut för att skotta lite snö. Och när maten var klar va även han klar med skottningen. Så mat i magen och sen dags att börja städa, och helt ärligt va det kul att städa igår, kanske för att vi samtidigt satte upp julgrejer. Vintern är ju den mysigaste årstiden tycker jag 

Efter att vi va klara för dagen, orkade inte ta allt! haha. Vi tar resten idag.

Så när vi va klara åkte vi till Matilda och kollade läget där och sen hem till oss för film och lite smått och gott.

Hade en mycket mysig och trevlig kväll igår! 

Under den långa idolpausen :)

Publicerat » 2010-11-26 23:53:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Vet ni vad, Erika va då jätte duktig!

Jag putsade 7 fönster sammanlagt, och satte upp rena och mera julgardiner, de är röda i alla fall Satte också upp stjärnorna och julstackarna i fönstrena. Och gjorde lite allmänt i ordning här hemma, i morgon ska hela familjen Karlsson Rönn stora städa!

Nu en fråga till er, ska jag ta lite kort här hemma och lägga upp, så ni får se hur vi har det?

Dagen och lite om igår.

Publicerat » 2010-11-26 20:00:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Torsdagen i lite punktform  :

  • Börjar med att vakna, göra sig i ordning för dagen och åka till skolan.
  • Under min sista lektion hade Christoffer försökt att få tag på mig. Inte lätt att få tag på mig när jag har idrott, då har jag inte mobilen på mig.
  • Ringde han så fort jag märkte att jag hade missade samtal. Det han ville veta va om han kunde hämta mig och det är ju klart. Hellre åker jag ju bil än buss.
  • Vi åkte och handlade när han hämtat upp mig.
  • När vi kom hem till vår lilla by åkte vi direkt till dagis och hämtade våran lilla dotter och sen hem och började med maten. Maten igår blev kycklingsallad.
  • Efter att vi ätit färdigt och plockat i ordning allt, blev det en trip till månsterås för att köpa fälgar och däck.
  • När vi kom hem va klockan ganska mycket, så nattade Mikaela nästan direkt när vi kom hem. Och själva väntade vi inte så länge innan vi gick och la oss också.

Fredagen

Som vanligt upp för en skoldag och efter skolan hem och hämta Mikaela på dagis. Vi hade ingen aning om vad vi skulle äta, men det hade Stoffe fixat. Han hade själv varit och köpt en familjepizza någon timme innan vi kom hem, så Mikaela och jag behövde bara värma den lite, visst blir det inte lika gott, men men det går ändå 

Efter att vi ätit lekte vi på hennes rum, hon lagade mat till mig. Hon sa till mig att jag skulle äta mera så att inte bebisen skulle vara hungrig. Hih, hon är bara för söt. Vi lekte en hel del annat med  Men sen efter våran lekstund gick vi till vardagsrummet och började kolla på tven. Det roliga va att ingen av oss kollade länge på tven, vi somnade och sov i en timme ungefär. Då vaknade Mikaela och ville gå och lägga sig i sin säng istället. Så det fixade vi, men en som verkligen inte sover är lilleplutt, han sparkar och sparkar som bara den!

Sitter och kollar på idol nu och känner på det härliga sparkar jag får 

Puss och hej för idag!

24/11-10 och dagen har varit härlig

Publicerat » 2010-11-24 20:25:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Dagen började ju inte så bra va sjukt trött och hade igen lust att kliva ur sängen, men det va bara att ta och gå upp och göra sig redo för skolan. Bussen till skolan och vara där tills skoldagen var slut.

Och mitt i själva dagen vid klockan 13:45, vem får jag då sms av ? Jo, min älskade sambo som har fått nytt jobb direkt efter det jobbet han har nu 

å guh så glad jag blev, att jag ringde och pratade med han. Och han vart ju också glad igen narturligt viss.

Det är och har varit lite jobbigt från och till för oss ett tag nu, och att han får gå från jobbet han har nu gjorde ju inte saken bättre, men nu när han har sin sista dag på det jobbet han har, är den 30/11 och nästa dag som är den 1/12 har han ett nytt jobb igen. Det känns skönt

Men okej, efter att jag slutade skolan hämtade älsklingen mig från skolan han hade pappersärenden i stan, som han fixat med innan han hämtade mig. Och så är han hemma från jobbet idag, varför, ja det får ni inte veta. haha, man får ha lite hemligheter 

När vi kom hem pratade jag med min mamma en stund som va ute när vi kom hem och vi bestämde oss för att hälsa på dem när jag hämtat Mikaela och vi ätit. Så när jag hämtat henne från dagis och vi kommit hem och lagat mat och ätit stack vi plus Christoffer då till min mamma och hennes familj. Mikaela lekte med min lillebror, och vi "vuxna" om jag nu får kalla mig det  hih Satt och pratade om det mesta. Mest om att det va roligt att Stoffen fick jobb igen!

Aja, efter att vi varit där och pratat, va det dags att gå hem och försöka att få Mikaela i säng och de gick bra. Hon va trött idag så inte svårt att natta henne inte.

Nu sitter jag här och känner på min sons härliga sparkar och väntar på att Stoffen ska komma in, han skottar snö just nu. När han kommer in ska vi ner i källaren och ta fram lite grejer som ska kastas, har just nu en stor container utanför huset. Om någon undrar varför skriv då en kommentar eller nåt 

Förresten va konstigt det kändes att skriva son, när jag bara brukar skriva och säga dotter, men ändå sjukt underbart

Har även två bilder från dagen :)

Christoffers fina däckspår från när han vände bilen idag.

Mikaela när vi var påväg hem från dagis :)

Det va de!  

Lite mer om dagen :)

Publicerat » 2010-11-23 20:12:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Äntligen kan jag blogga igen, strömmen försvann igen precis när jag tänkte skriva om vad vi mer gjort under dagen.

Strömmen va bort i 45 minuter typ denna gå, fy det var inte kul att sitta här med Mikaela som denna gång blev rädd. Så vi gick faktiskt in till Mickis gammelmormor och gammelmorfar, och de satt nu ikväll och fikade med kaffe och bullar och lite annat smått och gott. Så vi fick också fika  mys med tända ljus också!

Men okej vad som hänt under dagen,

dagen började med att jag gick upp och gjorde mig i ordning för skolan. Tog bussen till skolan och va där tills jag slutade då blev det bussen hem  Och när jag åkte till skolan regnade det och när jag åkte hem regnade det, men desto närmare jag kom hemåt såg jag att regnet blev till snö! Så det måste ju vara skillnad på snö mängden, i stan och här. Här är det ju verkligen, hej mitt vinterland  Men det är mysigt nu tycker jag, så länge det är snö och inte en massa slask.

Aja när jag kom hem var klockan 12 och jag hann sätta mig en stund och kollade på tv med Micki och Christoffer, sen åkte vi för att handla lite. När vi kom hem började vi med maten och idag blev det köttfärssås och spagetti, Mickis favorit mat. Så hon verkligen skulle kunna äta varje dag asså  hih

Efter att vi ätit va det dags för Stoffe att åka och jobba och Micki och jag satte oss vi tven igen och väntade på att vi skulle gå till dagis. Och ni vet ju hur det gick på dagis så om det skriver jag inget mer. Och vad som mer hänt denna dagen och kvällen vet ni också nu, och nu måste jag gå och lägga Mikaela annars kommer inte hon upp i morgon när Stoffe väcker henne för att gå till dagis.

Efter att jag nattat henne tänkte jag att jag skulle plugga lite, för det måste jag. Hoppas att det inte blir strömavbrott, för då blir det jobbigt att plugga. haha

Hemma nu.

Publicerat » 2010-11-23 17:00:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Kom hem från dagis för en stund sen och allting var bra, precis som jag trodde. Bara positivt från Ros Mari, som är den som är mest ansvarig för Mikaela och hennes grejer.

Innan vi satte igång med pratande, frågade hon om plutten och Mikaela som är så stolt för att hon ska få en lillebror och bli storasyster. Svarade på varje fråga, och jag hann inte äns öppna munnen 

När vi pratat klart om allt och skulle gå hem gick helt plötsligt strömen, det blev helt mörkt. Så vi fick hjälpa till att hitta ficklampor och ljus, för barnen på dagis vart faktiskt lite rädda. Sen måste de ju liksom kunna se något. Och precis när vi fått fram allt kom strömen, fast den försvann lika fort och bara lite senare hände det igen.

När jag och Mikaela kommit ut i hallen på dagis, där alla barn har sina kläder. Och vi klätt på oss kom iaf strömen tillbaka.

Och nu har strömen stannat kvar.

Dagis.

Publicerat » 2010-11-23 15:00:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Snart bär det av till dagis, utvecklingssamtal idag :) Så nu får vi se vad de säger om våran underbara dotter! Men på de tidigare utvecklingssamtalen har det aldrig varit några problem.

Bara att det varit synd om henne, för det finns ju en liten kille på dagis som verkligen inte är snäll, inte bara Mikaela som varit rädd för han utan fler barn.

Det som jag själv tycker är synd är att det ska bli så när det bara är en unge som är problemet, om man nu får säga problemet om det barn.

Men det har iaf blivit mycket bättre!

Ett tag var det rent ut sagt förjävligt, Mikaela va så rädd för att gå till dagis att hon grät varje gång hon skulle till dagis och hon berättade för oss och dagispersonalen vad han gjorde mot henne och de andra barnen. Och det är verkligen hemskt att höra och se sitt barn vara så rädd. :(

Så som ni förstår har och är han inte så snäll.....

Måndag, kompdag!

Publicerat » 2010-11-22 19:24:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

I och med att det va öppet hus i lördags är vi lediga idag, härligt sägar jag bara! 

Här sitter jag nu med en busig Mikaela som inte har någon lust att sova, men det ska hon snart få göra ändå. Annars blir hon så sur imorgon om hon inte sovit tillräckligt.

Idag när jag vaknade blev jag chockad, Mikaela hade smitit in under natten och lagt sig mellan oss, hon hade till och med tagit med sig sin kudde och sitt täcke.

Hon är ju lite busig hon, men det va mysig att vakna upp med henne brevid 

När vi vaknat till och kommit ihåg, drog vi oss till min mormor och morfar. Där blev det fika och prat och det gillas!

Helt  plötsligt va det dags för Christoffer att åka och jobba, och efter att han åkt har Micki och jag inte gjort mycket alls. Bara tagit det lugnt och lagat mat och ätit. Sen har vi även myst till det ordentligt i soffan med kuddar och filt, låg och bara myste och kollade på film 

När jag väl nattat Micki, har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska göra. Men vi får väl se.

Gick även in i vecka 27 (26+0) idag! 

Inga inlägg nu i helgen som var.

Publicerat » 2010-11-22 15:15:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Och vet vi varför, jo vi har haft fullt upp.

I lördags va jag i skolan, det va öppet hus. Morgonen började vid klockan åtta då jag vaknade och började göra mig i ordning under tiden väckte jag också upp alla. Stoffe fixade ju till sig själv och fixade till Mikaela för dagen. Sen hade vi nattgäster med, Matilda och Lukas 

Matilda skulle vi ju bara väcka så hon kunde åka med, får att komma hem till sig. Hon skulle sova vidare hemma. Hon är ju ego asså, håller oss alla vakna extra länge så att vi blev skit trötta under hela dagen. Men men, sån är hon! Stoffe, Mikaela och Lukas hälsade på mig på öppet hus, efter en stund åkte de till Stoffe pappa för att Mikaela började tycka att det va tråkigt. Hon kunde inte vara med mig heller som hon ville 

Efter att det va slut på öppet hus hade jag mitt utvecklingssamtal, och det gick faktiskt riktigt bra. Fast det är många frågetecken kring nästa termin. Och det tycker jag är jobbigt, för man vill ju veta hur det blir. Och det gör ju inte jag..

Men det blir nog bra! 

Efter utvecklingssamtalet hämtade Christoffer upp mig och vi åkte till hans pappa, Micki och Lukas va kvar där under tiden han hämtade mig. Vi satt och pratade en stund till efter att jag kommit dit. Pratade mest om att Anders (Stoffes pappa) ville fixa en sak till Chrsitoffer, och nu får vi väll se vad som händer.

Christoffer vet inte själv om han vill och det vet inte jag heller om jag vill, men vi får väl se. Tänker iaf inte berätta det här än. Men ni får hålla utkik om ni är nyfikna på vad det är får något! Men kan inte säga när jag avslöjar det 

Senare när vi åkt från Anders, åkte vi och kollade läget lite i stan och åt mat. Efter det åkte vi och handlade sen hem. Så det blev en riktigt lång dag i stan. Sen senare på kvällen skulle vi till Christoffers mamma, hon bjöd oss på mat och tårta eftersom Christoffer fyllde år i veckan, hon vill alltid att vi ska komma till henne och fira han, bara för att hon är hans mamma.

Blev en lång kväll hos henne, va inte hemma förens vi elva och eftersom att ingen sovit tillräckligt natten innan va vi så trötta. Så när vi kom hem, fick vi göra i ordning Micki direkt och ner i sängen, för hon var helt slut. Stackarn, en jobbig lång dag för henne. Och vi själva satt inte upp länge innan vi också gick och la oss. 

I söndags när vi vaknade hade vi iaf sovit ut och var pigga, när vi var i ordning och redo för en ny dag, blev det en sväng till stan. Efter den stunden i stan, hem och för Lukas att packa ihop sina saker. Vi körde hem honom och körde Christoffers bror till banken och för att handla, ni vi väl kom hem. Va klockan ganska mycket, och vi tog tid att sätta oss i soffan för att bara mysa ner oss! 

Resten av kvällen passade vi på att bara vara tillsammans och mysa. Så därför inget inlägg 

Och det som hänt och händer idag, kommer ni att får veta senare idag 

Puss så länge!

Fredagen den 19/11-10

Publicerat » 2010-11-19 22:00:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Dagen började inte bra, knappt sovit något inatt på grund av sprängande huvudvärk, och den va kvar när jag vaknade. Så idag va jag hemma från skolan och jag är glad att jag var det. För jag hade den ända tills långt fram på dagen.

Igår berättade jag ju om en sak Matilda ringde och berättade för mig, och jag tänkte nu att jag skulle avslöja det 

Matilda ringde och frågade om jag ville vara med om en interju som en tjej från Lars kagg skolan skulle hålla i. Hon interjuvade mig idag om mitt liv som ungmamma, (mamma). Och det va riktigt roligt faktiskt. Hon tog även kort på mig och Mikaela  

Va på ett cafe under interjuven och Matilda hade Mikaela under tiden, de lekte och kollade runt. Annars hade att inte gått, en treåring med full energi är inte lätt att få att sitta helt stilla och att vara tyst är inte heller lätt 

Efter interjuven blev det att gå och kollar bussar hem, vi fick vänta en stund så vi kollade lite på stan, kläder till Mikaela och plutten, och jag säger då det, kom ut nu plutt, vill köpa söta bebiskläder nu! hihihi

Ikväll efter att vi kom hem gjorde vi kokosbollar och här kommer bilder:

Hur glad kan man vara ? 

Va söta min flickor är! Älskar er! 

Duktig flicka!

 

Tack för en bra halv dag!

Halva va ju bra och halva inte så.

 

Torsdag, den 18/11-10

Publicerat » 2010-11-18 20:56:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Dagen idag, började med att jag faktiskt försov mig och det händer inte ofta vill jag säga. Men Mikaela och Christoffer körde mig till skolan så jag kom iaf inte försent  Efter en lång dag i skolan, ringer Matilda och berättar en lite rolig sak, men ska inte avslöja något här, för vet inte om det blir något än. Vi får la se :)

När jag kom hem efter bussresan hem, hämtade jag Mikaela på dagis och där va det strul. Men hoppas att de strulet blir bra  När vi kom hem åt vi mat och fixade med lite annat. Senare ikväll har vi kollat på film och vi somnade på soffan båda två. Nu är vi vakna och varit det ett tag, men Micki vill ju inte gå och lägga sig igen redan när hon redan vilat ut. Men får väl se när vi vill till sängen, kan ju inte tvinga in henne 

Btw, idag har Jag och Christoffer varit tillsammans i fyra och ett halvt år! 

Puss på idag!

Grattis och skit också

Publicerat » 2010-11-17 20:14:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Som sagt fyller min älskling 20 år idag, och grattis på han igen :) Men hans födelsedag blev en skit dag, mitt på sin födelsedag ringer hans chef och säger att han bara har jobbet kvar månaden ut  Chefen sa att det inte fanns mer jobb att göra för hans del, men ändå ska en annan ta över hans maskin, de ska lära upp någon på hans maskin tills han ska sluta. Helt sjukt! Men men, han är redan igång och söker nya jobb. Och jag hoppas för hans skull och får våran att han hittar något nytt, för han hatar verkligen att gå hemma och inte göra ett skit.

Men hans födelsedag förstördes verkligen, han vart helt tyst och det syndes att han vart besviken. Han trivs där och har fått bra arbetskamrater.

Men okej nog pratat om det.

Dagen annars har varit ganska okej, kort skönt dag i skolan. Christoffer, Matilda och Mikaela hämtade mig vid skolan, bara för att Stoffe skulle hjälpa Matilda med en grej  När vi lämnat Matilda hemma, åkte vi till Högsby för att Christoffer skulle få en present av sin farmor. Och efter det åkte vi hem och började laga mat. När maten var klar åt vi sen så satte vi oss och bara mös och pusselipuss, sen var det helt plötsligt dags för han att åka och jobba. Mikaela och jag mös vidare och så önskade vi han en så bra som möjligt fortsatt bra dag 

Mikaela och jag har inte gjort så jätte mycket mer idag, typ kollat på tv och ritat lite och varit en stund hos min mormor och morfar, vi berättade de tråkiga nyheterna och pratade om lite annat.

Nu sover Mikaela och det har hon gjort ett tag, själv tittar jag på tv och snackar med Matilda på msn och sitter på facebook och plutten sparkar i magen Snart ska jag plugga lite hade jag tänkt och nu puss hej!

17 November

Publicerat » 2010-11-17 00:00:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Ja, då är det den 17 november och min älskade Christoffer fyller 20 år!

Grattis!

Jag älskar dig Arvid Sören Christoffer Rönn

MVC besök och riktigt kort dag i skolan

Publicerat » 2010-11-16 14:56:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Vid klockan 8:00 idag var Micki, jag och Stoffe i Oskarshamn på mvc. Besöket började med att ta blodprover, stick i fingret och i armen. O fy vad jag hatar att bli stucken. Under tiden väntade Stoffe och Mikaela i väntrummet, när jag kom dit satt Mikaela och lekte med en docka. Hon bara älskar dockor nu för tiden! 

Efter det in till barnmorskan och Mikaela fick lite leko att leka med. Men hon var mer intresserad av att se vad barnmorskan skulle göra med mig. Först fick jag veta att mina prover va bra. Sen blev de att ta blodtrycket och det va jätte bra. Efter det mätte vi min livmoder och den va 24cm. Sen lyssnade vi på bebisens hjärtljud och då blev Mikaela helt tyst och kollade helt nyfiket, va jätte gulligt att se  Och hjärtslagen va också bra. Följer kurvan gör vi med, så ja allt är jätte bra och de är ju härligt att det är så! (25+1)

Efter mvc besöket blev det till skolan och Mikaela och Christoffer åkte hem. Kom till skolan vid kvart i nio typ och vi började vid kvart över nio idag, men hade en underbar klasskompis där, så vi tog en macka och en varm oboy tillsammans  När vi började sen va det dags att planera öppet hus som är på lördag mellan 10:00-13:30, kom vet jag 

Planerade i en timme ungefär sen va det att vänta på bussen hem, fick vänta i tre kvart ungefär, men pratade i telefonen en stund av den tiden så de va ganska ok.

Från och med denna vecka som började nu kommer vi att ha olika scheman ända fram till jul. Och jag har tagit bort ett ämne som jag inte hinner med och kommer ändå att få göra om på komvux, när jag börjar där  Så har kortare och bättre dagar nu, och det gillas!

Men men, när jag kom hem idag hämtade jag Micki och gick in till min mormor och morfar, så att Stoffe kunde sova lite extra, för han fick ju gå upp tidigt idag. När vi kom in till dem bjöd de på lite fika och vi satt och pratade, mys på det 

Senare när vi kommit in från dem åkte vi och handlade och lagade mat, åt och nu tar jag och Mikaela det lite lugnt. Stoffe åkte och jobbade för en timme sen.

Aaa, det var väl de. Just för tillfälligt 

Så gulligt <3

Publicerat » 2010-11-15 20:19:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Mikaela och hennes gammelmormor sitter och pratar om mig, att jag är Mikaelas mamma och lite så.

Efter en stund kommer detta:

Mikaela, -Har du en mamma?

Min mormor, Ja, men hon är i himlen.

Mikaela, -Men då måste vi hämta henne.

Min mormor, -Men det går inte Mikaela.

Mikaela, -Jo, jag kan flyga med ett flygplan och hämta henne.

Gårdagen och idag :)

Publicerat » 2010-11-15 18:15:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Igår va det ju farsdag, Christoffer fick frukost på sängen och det gillade han. Fick även en present, en tröja som Mikaela och jag köpt till han 

Mikaela gav  detta jätte söta fardagskortet som hon gjort på dagis.

Framsidan av kortet :)

Inuti kortet.

Visst var det fint ju ? :)

Mikaela hade även feber hela dagen, närmare 40 grader under hela dagen. Tycker inte om när hon är sjuk eller liknande, för jag tycker så synd om henne.

Men under dagen igår gjorde vi inte så mycket, bara var hemma och tog det lugnt. Mest eftersom Mikaela hade feber.

Dagen idag, dagen började med en sovmorgon och säga grattis till mamma eftersom hon fyller år idag, så grattis mamma på 42 årsdagen  Hoppas att du haft en bra dag.

Jag själv har varit i skolan och efter skolan gick jag på stan en stund med två vänner från klassen. Sen blev det bussen hem och till mamma och hämta Mikaela, hon va barnvakt en stund åt henne. Inget dagis när man har feber. Så Mikaela va hemma med Christoffer tills han skulle åka och jobba, då lämnade han Mikaela hos min mamma  När vi kom hem, började vi att laga mat. Micki fick bestämma vad vi skulle äta idag, så det blev stuvade makaroner med kokt korv. Och det va ganska gott faktiskt, kanske för att vi inte ätit det på länge. Efter maten mysade vi till det lite i vardagsrummet och tände lite ljus och kollade på tv. MysPys! 

Lite bilder från idag.

Min lilla sjukligen <3

Idag gick jag in i vecka 26 (25+0)
Så underbart att vara gravid, älskar gravidmagar <3

Mikaela ville också hålla på magen och vara med på kort 

Hon är ju bara för söt, min älskade lilla dotter!

Lite om fredagen och vad som händer idag :)

Publicerat » 2010-11-13 14:17:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Gårdagen va jätte bra, började med skolan och efter skolan in till stan för att möta Matilda, träffade även på några andra vänner  Great!

Matilda och jag köpte godis till kvällen. Sen åkte vi hem och hämtade Mikaela på dagis, när vi kom hem bestämmde vi oss också för att åka till Högsby och käka pizza. Och det gillades, smakade faktiskt riktigt bra med pizza igår. Det va ju riktigt länge sen jag åt pizza, så det var väl därför 

Resten av kvällen efter att vi kommit hem från Högsby, blev de idol och godis.

Kvällen va helt underbar och mysig! Saknat dig Matilda, sjukt mycket 

Idag har vi inte gjort så mycket förutom att vi ätit frukost och ska snart iväg för att handla :) Ska även hämta upp Stoffes bror Robert han ska med och handla lite, man får vara snäll ibland  

Kommer ett inlägg senare idag, hade jag tänkt  Om vad som mer händer under dagen

Idag fick jag bilder på min älskade dotter Mikaela :)

Publicerat » 2010-11-10 21:53:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Bilderna jag fick på Mikaela har Matildas låtsatssyster Evelina tagit en dag när Matilda va barnvakt åt Mikaela 





Denna bild älskar jag, för man ser verkligen hur glad och lycklig hon är!


Min älskade finfina dotter <3


Denna bild säger verkligen allt!


Mikaela med sin älskade gudmor!<3 Tycker att ni va rätt lika på den bilden :)


Matilda, jag kan verkligen säga att Mikaela älskar dig utan att ljuga, för det gör hon verkligen och det syns <3


Härlig bild bara! :)


Och lite sur kan man också vara ibland, tur att det går över fort!

Tack så jätte mycket för bilderna Evelina :)

Och Matilda, jag älskar dig och saknar dig sjukt mycket! <3 Här om dagen då du kramade om mig i skolan ville jag bara gråta. Men jag gör det nu istället <3

Jobbigt och orolig. Även vad vi gjort idag.

Publicerat » 2010-11-10 21:15:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Hejhej, igår blev det inget inlägg på grund av att jag och Mikaela va så trötta. Mikaela somnade på soffan igår vid klockan 5 och vaknade vid kvart över 7. Då ville hon gå och lägga sig i sin säng, Stackarn så trött har hon inte varit på länge.

Själv har jag världens problem med att sova nu, tar typ en timme innan jag väl somnar eller mer och när jag väl somnat tar det bara en halvtimme eller timme så är jag vaken igen och får ligga och virda och vända igen innan jag somnar igen, och så tar det en halvtimme eller timme så är jag vaken igen...  Och så håller jag på igenom hela nätterna, är så otroligt trött hela tiden. Men när jag väl ska eller vill sova få funkar det ju inte.

Någon som har något bra tips på vad jag kan göra?

Jag orkar knappt gör ett skit när jag väl kommer hem från skolan och det gör ju att det går ut över Mikaela. Hon vill göra grejer och jag orkar inte, vill inte ha det så. Hon är ju det käraste jag har 

Plus att jag ska orka att plugga när jag väl lagt Mikaela, det är inte lätt när ögonen svider, huvudet värker och man gäspar av att man är helt slut.

Det som är konstigt är också att jag har börjat torka ut i huden på hela kroppen, "tappar" hud och i ansiktet är jag helt röd och det svider så fort jag smörjer in mig med någon kräm för att jag vill sluta "tappa" hud och vara torr.

Har även svårt att få i mig mat, inget smakar och jag känner mig inte hungrig. Men jag försöker ju äta ändå. Men det känns ju inte bra nu när jag är gravid och allt. Är så otroligt orolig, och vet inte vad jag ska göra.

Vad håller på att hända med mig?

Nu till vad som hänt idag,

Jag har varit i skolan och Mikaela på dagis, efter skolan bussen hem och in och lämna väskan och sen till dagis och hämta gullan. När vi kom hem ropade min mormor in oss för att bjuda på mat om vi ville ha, och klart jag tackar ja till det  Helst nu när jag är så trött och inte mår bra. Är ju förkyld på alltihopa också...

När vi ätit och varit där en stund gick vi in till oss för att kolla på lite tv och mysa i soffan, älskar dessa mysstunder med Micki i soffan eller sängen  Och så ligger hon och har en hand på min magen och pratar om hennes lillebror allt han sparkar i magen och att hon vill att han ska komma ut, och ja det vill jag och Stoffen med. Vi längtar  Älskar min älsklingar!

Nu sover Mikaela och jag hade tänkt mig att jag skulle försöka gå och lägga mig jag med nu. Men jag har ju ingen lust att lägga mig i sängen när jag vet vad som väntar, men jag måste ju få den sömn jag får.

Så godnatt på er, puss!

Inte kul.

Publicerat » 2010-11-08 21:13:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Som sagt sitter jag och pluggar till ett prov vi ska ha i morgon. Men fy, sitter och gråter till det jag läser, Kapitlet vi har prov på heter: Omvårdnad vid livets slut.

Aa, det kanske säger er något. Jag är sjukt känslig för sånt och nu med mina fina humörsvängningar är det ju ännu värre.

Uscha, inte lätt att läsa detta med tårar i ögonen och tårar som rinner...

Mikaela alldeles nyss

Publicerat » 2010-11-08 19:10:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Mikaela: Mamma du har en bebis i din mage.

Jag: Ja, det har jag.

Mikaela: Men mamma det är min bebis. inte din!

Jag: Jasså du, jag som trodde att att han och du va min små bebisar.

Mikaela: Nej mamma, jag är stor flicka. Inte en bebis. Jag kan mycket mer.

Jag: Okej, men du kan väl va min lilla bebis tills lillebrorbebis kommer ut till oss.

Mikaela: Nej. Jag kan inte bli liten. Jag är stor nu.

Min älskade lilla flicka, Mikaela

Måndag och tillbaka till skolan

Publicerat » 2010-11-08 18:38:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Idag blev det tillbaka till skolan efter ett skönt lov och så fort man kom till dit kom huvudvärken tillbaka, great! Haft världens spränghuvudvärk hela dagen. Efter skolan när jag kommit hem och hämtat Micki, blev det pannkakor till mat  Det va riktigt gott faktiskt, vet inte när vi åt det sist.

Efter att vi ätit drog vi oss till soffan för att vila, och det beövdes verkligen, råkade till och med somna en stund. Nu ska jag försöka att få Micki i sängen och sen jag sätta mig med min spränghuvudvärk och plugga. Prov i morgon.

Hemskt, men så är det att gå op, det är prov på prov på prov....iaf på oscarsgymnasiet.

I februari eller tidigare kommer jag inte längre att vara en op09, då är jag mammaledig och börjar sedan komvux, Härligt 

Men jag kommer faktiskt att sakna min klass, andra mer och andra mindre, men jag kommer att sakna alla för det. Synd att jag inte får ta studenten med er, men jag är glad ändå  Jag får ändå något fint av det!

Igår in i vecka 25 (24+0) idag med 

Kram på er alla!

Söndagen den 7/11-10

Publicerat » 2010-11-07 21:09:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Söndagen har varit bra fast det är sista dagen på lovet och jag har världens ångest för att det är skola i morgon, blä..Men jag börjar med en sovmorgon, börjar skolan vid 11:35.

Men men, jag ska inte klaga, det är bara att kämpa på. I februari blir man ju hemmafru en stund framåt. Underbart! 

Under dagen har vi iaf, varit och handlat, varit och försökt att fixa min mamma mans bil, men icke, den ville inte gå igång, så imon ska den antagligen in på verkstad. Haha, först våran sen deras 

Skitbilar med andra ord, haha.

Annars idag har kvällen varit en riktig myskväll, med godsaker till :)

Lördagen den 6/11-10

Publicerat » 2010-11-06 22:10:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Kan ju börja med att säga att jag faktiskt inte orkade blogga igår. Denna graviditet är hemsk, men det är de ju värt  så har man gått och blivit sjuk också, men som vanligt, allt på samma gång, det hör ju till mig.

Idag alltså lördag, har vi haft en helt underbar familjedag med massa mys, och myset fortsätter med Stoffen nu, ska se om vi hittar någon bra film allt se med  Kvällen har vi även spenderat med min mammas familj, så Mikaela har verkligen lekt av sig med min lillebror :)

Mikaelas svar på frågor hon fick idag:


Fråga: Mikaela ska du bli storasyster?

Svar: Ja

Fråga: Ska du få en lillebror?

Svar: Ja, fast han är i mammas mage nu, så jag kan inte se han.


Mikaela fick svaret på det: Men det tar inte så lång tid så kommer han ju ut och leker med dig.

Mikaelas svar på det: Nej, för bebisar kan inte leka. De bara skriker och sover.

Hahha, visste inte om man skulle skratta eller svara. Som tur va det ju inte jag som frågade :P

4/11-10

Publicerat » 2010-11-04 22:17:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Dagen idag har varit ganska bra faktiskt. Varit ganska pigg och glad 

Morgonen började mysig, Mikaela kom in och la sig mellan mig och Christoffer. Efter att vi myst en stund blev det duschen för mig och Micki, efter att vi hade duschat klart och gjort oss i ordning, så som man gör på morgon, med frukost och kläder och så 

Blev det in till min mormor och morfar för lite fika, plus massa prat. Helt underbart säger jag bara!

Dagen tycker jag har gått fort, för allt gick så fort tills Christoffer skulle iväg till jobbet igen. Denna vecka har jag ju träffat han mera och det har ju även Mikaela, men när han åker till jobbet håller ju både hon och jag på att börja gråta, trodde aldrig att det skulle bli såhär jobbigt. Hans första riktiga jobb, som anställd och allt. Och så blir det kvällsarbete.. Så att man knappt träffar han :(

Slutpratat om det nu annars blir jag depp, efter att han åkt iaf.

Har Mikaela och jag myst massor under hela dagen, kollat på film, fixat mat och varit ute och gått med hunden. Aaa, det är de vi gjort i det stora hela 

Nu kollar jag på American pie 2 på tv6 och Mikaela sover, kanske inte så konstigt i och med att klockan snart är elva. Nu ska jag kolla färdigt och sen bara vänta på till Stoffen kommer hem och gosa ner honom i sängen och BARA mysa 

Inlägg med nya bilder på magen :)

Publicerat » 2010-11-04 18:36:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st


Vecka 24 (23+3)



Mikaela ville också vara med :)



Vecka 24 (23+3) <3

Och fråga inte vad vi gjort med speglen, vet bara att Mikaela brukar vara och kladda på den

Vilken tråkdag.

Publicerat » 2010-11-03 20:19:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Idag har både jag och Mikaela varit piggare, man finns det något att göra då, Näe inte ett skit. Höstlov=skitlov!

Vill så gärna göra något kul, men det finns inget att göra, kommer ingen stans, och ingen har tid. Åå, guh va jag gnäller nu, men jag bara hatar detta lov!!

Kvällen har iaf varit mysig, tv och mys med Mikaela 

Helt underbart!

Rekord

Publicerat » 2010-11-02 21:32:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Jaha idag är det den andra november och med rekord menar jag besökarna på bloggen, idag har 128 personer besökt min blogg andra blogg. Mycket trevligt :) Hoppas att någon blivit intressarad och kanske börjar följa den! Kommentarer är också underbart att få, fortsätt med kommentarar 

Dagen annars idag då, Denna dag har också varit lugn och skön, Mikaela har varit piggare och det tackar jag förm därimot har inte jag varit vidare pigg idag, hoppas att det går över tills i morgon, vill ju ha någon bra idag på detta lov 

Så annars idag har det bara varit vardagliga saker, en skillnad va faktiskt att Mikaela va uppe ända till nio idag :O , hon vägrade att sova så jag lät faktiskt henne vara uppe, och det va riktigt mysigt. Hon och jag har gosat i soffan hela kvällen, Underbart! 

Mikaelas fina frisyr idag:

Visst va den fin! :)

Hennes outfit, som hon valde själv idag:

1 november

Publicerat » 2010-11-01 21:15:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Idag har vi haft en lugn dag, Mikaela har inte varit så speciellt pigg heller, hon har varit hängig hela dagen. Vet inte riktigt varför, men det är väl någon dum förkylning eller något sånt igen. Svårt att vara frisk en sån här årstid.

Så idag har inte mycket gjorts, bara det som alltid måste göras 

Inte mycket att berätta alltså, men jag kan ju säga att idag gick vi in i vecka 24 (23+0).

Mikaela sover ju, så jag tänkte att jag skulle se om det finns något kul att titta på, på tven, annars ska jag se om jag har någon bra film att titta på.

hejs!