31/10-10

Publicerat » 2010-10-31 21:14:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Helt sjukt att det redan är sista oktober, och första november i morgon.

Aja, dagen har iaf varit bra. Efter att vi vaknat och gjort sånt vi gör varje morgon gick vi in till min mormor och morfar, fick även lunch där idag :) Så är det när man har världen bästa och snällaste morföräldrar.

Efter lunchen följde vi med dem till ett ställe för att köpa lite grejer. Vi följde mest med för att kolla läget. Starx efter att vi kommit hem blev det iväg till berga, till Stoffes mamma med familj. Hon bjöd oss på middag, så idag har vi vi bara ätit frukost hemma  Hade det trevligt där i ett par timmar, sen bärde det tillbaka hem igen, då vart det dags för Micki att sova. Vi fixade lite här hemma, och jag tog tvätten. Söndag igen, och det betyder tvättdag. hah

Nu kollar jag och Stoffe på beck. Efter beck blir det nog sängen

Pösss hej

30/10-10

Publicerat » 2010-10-30 18:47:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Vaknade vid kvart i 9 i morse, av att Mikaela ville ha hjälp med toabestyr. Efter att vi vaknat till riktigt och fått oss i ordning. Åkte Christoffer till sin pappa, för de hade lite att fixa (bil fix) och näe, inte våran. Utan Christoffers pappas bil!

När han kom tillbaka hem blev det att åka till stan igen och handla på maxi, storhandling på hög nivå!

Hade världens suraste unge inne i affären, så har Mikaela inte varit på länge, men om man får säga så här om sina barn, så va hon ganska hemst idag i affären. haha, men jag älskar henne för det! Hennes humör ibland är inte att leka med alltså 

När vi kom hem efter handling och vi kommit tillrätta med allt. Var det dags för matlagning och efter maten blev det att kolla på lite tv, också satt där en halvtimme eller något sånt.

Sen stack Stoffe ut för att fixa bilen, inte våran, utan hans pappas som sagt. Men det har ju varit så mycket med våran, eller ska vi säga min, trots allt är det ju jag som köpt den!  Men men, nu är den ju äntligen hel och det är skönt!

Men aja, Stoffe är fortfarande ute och grejer med bilen och jag och Mikaela har mys och målat naglarna, men det blev inte som vi tänkt oss, så vi tog bort det lika sanbbt typ, haha.

Nu tänkte vi att vi skulle gå och kolla om Stoffen snart är färdig, sen börjar det ju bli dags för Micki att sova. Hon brukar ju gå och lägga sig vid 19:00 ungefär varje dag, men när det är helg får hon vara upp lite längre 

Och nu har jag och Mikaela ett helt lov framför oss också, för det är ju äntligen höstlov! Och ikväll när Stoffe är klar och Mikaela gått och lagt sig ska jag mysa sönder han, för jag har saknat han till tusen denna vecka!

Btw, igår hade jag möte i skolan om min framtida skoltid, och det lät assbra!

Men vi får se om det blir som vi nu planerat..

Nu säger jag hejdå!

28/10-10

Publicerat » 2010-10-28 19:15:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Dagen har varit bra, slutade skolan tidigare och det gillas! Efter skolan blev det en fika med en klasskompis, det gillades också!  När man har tid får man ju passa på. När man kom hem va de det vanilga som hände, hämta Micki, laga mat, äta. Sen ville Mikaela att vi skulle titta på tv. Så det gjorde vi och guh så mysigt det blev, hon satt i min famn och jag pillade henne i håret och tills sist hade hon somnat. Mys på det! Inte ofta man får det så mysigt nu för tiden. Hon ska ju jämnt vara så stor och kunna allt själv, så helt underbart att ha henne så nära! 

Nu ligger hon i sin säng och sover, och jag skulle vilja göra detsamma, men jag måste plugga, får se hur mycket jag orkar, för nu är jag riktigt trött..

Jaha, de var det!

27/10-10

Publicerat » 2010-10-27 21:57:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Ojoj, säger jag bara. Vilken underbar och rolig dag det blev tillsist 

Dagen började med det vanliga, vakna, göra sig i ordning för skolan, sen vara i skolan, som var helt okej idag :) Under skoltiden fick jag ett sms av Stoffe att bilen äntligen va lagad ordentligt och att han kört den och aa, den va hel helt enkelt  Efter skolan kom mitt snuttegull, Mikaela alltså. Min morfar körde henne till mig och vi gick in till stan för att möta Matilda och käka på donken :) Efter att vi ätit gick vi till maxi för att köpa godis tills på fredag, då det blir fredagsmys med Matilda och Mikaela  Längtar!

Efter maxi åkte vi hem till oss och då va Mikaela så trött att det blev sängen för henne. Och efter vi lagt henne, kom Sebbee. Då blev det buzz  Och jag kom inte sist, det gjorde Matilda :D hahha. Älskar att vara med er!

Nu har de båda gått och åkt hem, och jag sitter och kollar på film på tven.

Nu ska jag ta mig något att dricka för jag är skit törstig och äta en apelsin 

Efter film blir det att sova. Och nu, Puss hej!

25/10-10

Publicerat » 2010-10-25 19:58:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Dagen har varit förjävlig, ursäkta språket, men den har varit det!

Började dagen med en stressig måndagmorgon, så jag glömde bort att jag hade sovmorgon. När jag kom till skolan kom jag på det  Aja, satt bara i en timme och fick lite gjort ändå under tiden, så nu har jag fått en tid till komvux, för jag ska gå där sen i och med att jag inte har en möjligthet att hinna fixa allt innan och under tid jag är mammaledig, och det känns underbart om jag kan det, för vill verkligen inte flytta ner en klass till 

Denna vecka är full med prov och ja, allt möjligt. BLÄ på detta!

Ska bli riktigt skönt nästa vecka då det är höstlov, längtar till tusen!

När jag kom hem satte jag och ärligt talat villade mig i en halvtimme tills jag skulle gå och hämta Mikaela, natten tills idag blev inte mycket sömn.

När vi kom hem blev det mat och efter maten kollade vi på barnprogram och mös en stund. Vid sjutiden då jag brukar lägga Micki, försökte jag lägga henne, men näe, hon skulle ju inte sova. Så hon va vaken till kvart i åtta. Och ja, nu tror jag att hon sover  Men hon har en sån stark vilja alltså.

Nu har jag tänkt mig att jag ska sätta mig och plugga lite. Det är väl lika bra.

Btw, idag gick vi in i vecka 23 (22+0) 

Bye bye!

24/10-10

Publicerat » 2010-10-24 20:28:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Hej igen!

Lovade ju ett inlägg, och här kommer det 

Kom nyss ut från duschen, kollar nu på ensam mamma söker. Idag är det ju söndag och det betyder tvättdag för våran del, så idag har det tvättats och vi har haft en härlig familjedag  Mysigt och bara tagit det lugnt.

Har även hållit på med ett skolarbete, och jag har tänkt att jag ska göra klart det ikväll så jag kan lämna in det i morgon. Kunde vara skönt att bli av med det, för har ändå massa prov denna vecka. Så denna vecka som kommer är redan full med massa pluggkvällar  men men, får ta igen det vecka där på då det är höstlov.

Näe, nu orkar jag inte skriva mer och tror inte jag hade något mer att säga.

Så pusss på er!

Uppdatering.

Publicerat » 2010-10-24 12:16:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Förlåt för dålig uppdatering, men haft fyllt upp de senaste dagarna.

Här kommer lite kort om vad som hänt på dagarna!

Torsdag: Skolan och få fort jag kom hem hämta Mikaela, och bada henne för hon hade varit busig och hoppat i en vattenpöl precis innan jag kom för att hämta henne, äta mat och leka lite tills det va dags att sova. Så fort jag lagt henne va det bara att sätta sig och plugga hela kvällen och även in en bit på natten 

Fredag: Skolan och när jag kom hem och hämtat Micki från dagis. Lagade vi mat och efter maten kollade vi på tven tillsammans och ja, där somnade vi  När klockan va typ 22:00 vaknade jag av att Mikaela ville gå på toa och jag följde med henne och vi gjorde oss i ordning för sängen, la henne och jag hade tänkt att att lägga mig själv också, men det var en bra film så kollade på den, fast jag somnade mitt i den också  hih. När Stoffe kom hem väckte han mig och vi gick och la oss.

Lördag: Vaknade ganska tidigt, vid 9:00 tiden. Efter att vi ätit frukost och gjort oss i ordning för dagen, åkte vi till Kristdala marknad  Hittade lite smått och gott där. När vi kom hem fikade vi med min mormor och morfar, senare åkte vi till Stoffes pappa alltså Mikaela farfar för att han fyllde år. Han bjöd på god mat och det va trevligt under hela tiden vi va där. Kom hem vid 22:00..Micki hade somnat i bilen, stackarn. Lång dag. Men hon fick ju gå och lägga sig så fort vi kom in  Stoffe och jag va med skitrötta så vi gick och la oss ganska snart efter Micki.

Idag: Ja, redan söndag idag. Och idag blir det nog att bara ta det lugnt och vara med familjen, kommer ett inlägg senare idag om vad som händer under dagen, men vet ju aldrig 

Onsdag den 20/10-10

Publicerat » 2010-10-20 21:20:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Hejsan 

Idag har man varit i skolan och fått världens utskällning av min underbara vårdlärare, men det va bara och tacka och ta emot. haha

Kul att träffa klasskompisarna igen iaf och roligare än att ligga hemma och må skit.

Efter skolan när jag kom hem blev det bara att slänga inte mina grejer och hämta Mikaela. När vi kom hem lagade vi mat tillsammans och efter att vi ätit, började jag med skolarbete och satte Mikaela vid en film bara för att jag verkligen hade bestämmt mig för att bli klar med den idag! Och jag, vem är nu färdig, underbart säger jag bara! 

Nu sitter jag här och pratar med Matilda i telefonen, och vi har haft detta samtal en stund nu och guh vad vi har haft roligt och skrattat! Älskar dig min underbara

Aja, nu säger jag hejdå för denna dag!

Tisdagen den 19/10-10

Publicerat » 2010-10-19 21:08:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Denna dag har varit bättre än den två tidigare dagarna, förutom en sak då. Men det gick ju över fort. MVC besöket har jag skrivit om, så nu tar vi inte mer om det. Skulle ju plugga lite med, och det har jag gjort, det lilla jag kunde, hade bara en bok hemma av de två vi har prov om på fredag, men i morgon blir det skolan hur jag än mår, men förhoppningsviss mår jag ganska bra  Även fast jag mått bättre idag har jag endå vilat en hel del känner att jag behöver det nu. Blir helt slut efter en hel dag vad jag än gör, och nu har jag ju haft lite tid att vila så lika bra att passa på.

Nu tror jag att jag ska sätta igång en film att somna till, sen upp när Stoffe kommer. Vi har lite att fixa, och kan ju inte göra det på dagarna, för vi träffas inte då.

Känns lite jobbigt just nu, men man vänjer ju sig  Jobbigast är att se att Mikaela saknar honom, men nu har Stoffe bestämt att han ska gå upp på morgonen och fixa med Mikaela innan dagis så att han får vara med henne lite och även ta henne till dagis, och det känns bra! 

Och jag får sova en liten stund extra.

Ojoj, skulle avslutat vid film pratet med kom på att jag vill skriva lite mer! hih

Puss och godnatt på er nu!

MVC

Publicerat » 2010-10-19 13:48:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Dagens mvc besök va roligt, fick höra pojkens hjärtslag  Och som vanligt är han inte stilla en sekund, så man hörde hela tiden att han sparkade. Lugnade sig ett tag och då hörde man hjärtslagen jätte tydligt :)

Pratade även om ett bälte som jag skulle kunna köpa för min foglossning, men det har varit lite bättre nu så jag väntar en stund så får vi se hur de blir med det 

Nu ska jag sätta mig och plugga lite hade jag tänk, medans jag känner mig någotsånär pigg ;)

Puss så länge! 

Tisdag morgon

Publicerat » 2010-10-19 07:29:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Näe, idag blir det heller ingen skola, mår fortfarande illa och tidiagare i morse hände det jag gått och väntat på i och med att jag mått illa i två hela dagar, ja, vi kan väl räkna ut själva. Men men, ska iaf till MVC, vill inte byta tid för då kan jag få vänta en stund eller så kommer den inte heller att passa så bra.

Så nu blir det MVC sen hem och bara vila, vill egentligen inte vara hemma mera 

22

Publicerat » 2010-10-18 20:27:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Får ju inte glömma att säga att jag gick in i vecka 22 (21+0) idag.

Väntar bara på att det ska bli februari så att våran lille pojk kommer ut till världen och är med oss! 

Hemsk dag

Publicerat » 2010-10-18 19:23:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Idag har det inte hänt mycket jag har varit hemma från skolan och jag är glad att jag stannade hemma. Mår inte bra och har verkligen inte mått bra heller. Usch, denna dag har varit hemsk, jag har ju som sagt mått illa och haft huvudvärk och så har jag även haft en allmänt dålig dag, känt mig helt drogade eller något liknande 

Hoppas att det blir bättre, i morgon ska jag till MVC och jag tror det blir skolan med om det inte blir värre än det är nu. Men vi får se, kan ju faktiskt kanske vara bra att ta det lite lugnt nu när jag inte mår bra.

Aja, nog pratat om mig. När jag hämtade Mikaela från dagis frågade hon direkt, vart är pappa, jobbar han ? Och jag det gjorde han ju, och när jag sa att han gjorde blev hon lite konstig sen sa hon bara aha, så det var ju inte så farligt 

Mikaela har också förståt att jag inte varit pigg idag och det gjorde att hon varit riktigt lugn och snäll idag, det va skönt! Hon sover ju nu och gjort det ett tag.

Nu ska jag kolla på ullared och bara ta det lugnt, så får jag se hur det blir i morgon.

Puss hej :)

Inte roligt.

Publicerat » 2010-10-18 07:37:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Igår när jag vaknade mådde jag illa och det försvann inte även fast jag åt och lite. Mådde illa från och till hela dagen. Och nu idag mår jag illa igen plus att det är värre nu. Känns som om jag skulle kunna spy när som och så har jag ont i huvudet med. Uscha, näe tyvärr men idag stannar jag hemma från skolan. Känner inte för att gå dit när jag mår såhär 

Nu ska jag ta mig en mugg varm oboy och se om jag får ner det 

Pussen

17/10-10

Publicerat » 2010-10-17 12:25:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Idag har vi fixat vidare här hemma och allt börjar bli riktigt fint. Har bara lite till att fixa så är jag nöjd  Annars idag har vi faktiskt bara tagit det lugnt och haft en härligt familjedag. Blev även bjuden på mat idag, av min älskade mormor och morfar! Nu ikväll har jag varit ute och gått med Matilda och det gillades, fast det va riktigt kallt  Men med trevligt sällskap blir allt bra iaf.

Nu ska jag gå till Stoffe som är i vårat sovrum och kolla på ensam mamma söker på tv3play. Det va lite kort om dagen!

Ha det bra, pusss

Wiiiie

Publicerat » 2010-10-17 00:00:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Idag har vi varit duktiga, efter att vi vaknat till och ätit frukost började vi städa, men Mikaela ville inte riktigt hjälpa till så hon var hos min mormor och morfar en stund. Sen kom hon in och hjälpte till lite. Stoffe och jag fixade till allt i vårat sovrum och nu ser det faktiskt bra ut  För er som inte vet har vi Mikaelas gamla rum och hon vårat. Bor i en stor trea. Så hon har ett riktigt stort rum med mycket yta att vara på, men det tycker jag är viktigt att barn ska ha

Senare idag kom en gamla klasskompistill Stoffe och de åkte till en Stoffe känner och pratade bilar eller aa, något om bilar iaf.

När de kom tillbaka stannade han en stund, och när han åkt städade vi vidare och röjde undan och slängde en del skit.

Imon blir det att städa Mikaelas rum, det va de ända rummet vi inte städade idag för hon ville inte det. Och ja, de gjorde inget för jag hade nog inte orkat heller  Min foglossning gör det ju inte lättare heller. Ska även fixa med lite annat hemma imon.

Tillbaka till idag, senare nu ikväll efter att Micki lagt sig har Christoffer och jag kollat på film och myst med popcorn <3 Strax efter filmen kom Sebbee och vi har spelat wii och nu spelar Sebbee och Stoffe förfullt här i vardagsrummet, de spelar tennis så armarna bara flyger och de skrattar och kommenterar så fort de går dåligt, haha Underbara pojkar, som sagt!

Dagarna

Publicerat » 2010-10-16 20:13:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
I tisdags fyllde jag ju år och allt va bra under dagen fast man var i skolan. Men när jag och Christoffer hämtade Mikaela från dagis fick jag denna fina av henne 


Guh så fin och gulligt gjort 

Onsdag

Dagen började med att vakna och göra mig och Mikaela i ordning för dagis och skolan. Helt vanlig dag i skolan, efter skolan hämta Stoffe mig och vi åkte till dagis och hämtade Mikaela, sen hade vi lite att göra som jag inte behöver skriva här  hih

Torsdag

Studiedag och det jag gjorde på den va att sova lite extra och plugga. Och även vardagliga saker, och det vet ni väl vad man brukar och måste göra 

Fredags bilder

Mikaela älskar sin nya mössa, så hon ville att jag skulle ta kort på henne med den på 

Mikaela och jag såg våran första is för detta år.

Vi körde sedan på den och det tyckte Mikaela va kul bara för att det knakade 

16/10-10

Publicerat » 2010-10-16 14:00:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Ja, jag vet jag lovade att det skulle komma ett inlägg igår. Men det blev inte så för jag hade en helt underbar kväll så ville inte sätta mig och skriva ett inlägg  Sebbee kom hem till oss och det va underbart att han och Christoffer nu är vänner igen. Efter hela tre månader utan att ha Sebbee här har varit förjävligt. Och att vad jag än sagt och gjort har de inte blivit vänner. Men igår löste Sebbee allt och Christoffer skiter i allt som hänt med nu och vill bara gå vidare!

Underbara pojkar 

Under själva dagen va jag i skolan, Stoffe jobbade och Mikaela va på dagis. Efter Skolan hämtade Stoffe mig och vi åkte till jysk för att köpa ett databord, som vi satte ihop tillsammans med Sebbees hjälp igår 

Btw, skulle fått hem våran saknade bil igår, men självklart har det hänt något igen som gör att vi inte kan få hem den :(

Lite senare i dag ska jag skriva ett inlägg om vad som hände under de dagarna det inte kom något inlägg alls och dagens inlägg.  Och så kommer det lite bilder, och ni ska får se vad jag fick av Mikaela på min födelsedag som hon gjort helt själv 

12 Oktober

Publicerat » 2010-10-12 13:38:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Idag är det den 12 oktober och jag fyller år! 

Grattis på mej!

Oj :)

Publicerat » 2010-10-11 20:54:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Vet ni vad jag kom på nu då, att eftersom det är halvtid idag är det ju bara 20 veckor kvar till han kommer! Shit det låter inte länge det!  Om man säger det i dagar är det 140 dagar och det låter så länge.

Bilderna från igår och dagen

Publicerat » 2010-10-11 20:27:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Gårdagens bilder på Mikaela när vi va ute och gick i höstvädret :)






Hon plockade löv under hela promenaden :)

Idag är det halvtid, alltså halva graviditeten är avklarad.

Guh va jag längtar tills du kommer! 

Idag var de också första dagen för Christoffer på jobbet som anställd.

Helt underbart!

Första dagen i skolan efter praktiken, kul att se alla igen. Men jag hade gärna stannat på praktiken en stund till  Efter skolan hämtade Christoffer mig och han hade köpt mina järntabletter som jag ska börja med igen, hade samma med Mikaela i magen så jag väntade mig att jag skulle få det med min lille pojk också. Men de är ju inget jobbigt, men min foglossning alltså, jag blir tokig, det gör så ont.

Men näe, nu ska jag inte klaga, allt är det värt när man vet vad man får <3

När vi kom hem iaf hann Christoffer duscha innan han skulle hämta Mikaela från dagis. Och när hon kom hem åt vi mat och efter maten kollade vi en stund på tv och jag lyckades somna en stund, och det va faktist riktigt skönt.

Senare gick vi till min mormor och morfar och fikade+prat. Härligt! 

Nu kollar jag på ullared och vilar i soffan och plutten sparkar i magen, Mikaela sover och Christoffer, ja vad gör han. Sitter vid sin dator tror jag 

Nu har jag berättat det mesta som hänt idag, och i morgon fyller jag år. Då är jag hela 19år och bara ett år tills man blir 20. haha

Pusss hej <3

10/10-10

Publicerat » 2010-10-10 21:24:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Allt vi gjort idag kommer i punktform nu! 

- Vaknat, ganska självklart kanske ;)

- Ätit frukost, mat och fikat också ganska självklara saker man gör, hah

- Slöat, slappat och bara haft det mys under hela dagen

- Varit ute och gått i höstvädret

- Tagit bilder på Mikaela under promenaden, men orkar inte lägga upp dem nu så ni får vänta tills i morgon

- Nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan i morgon, är skit trött nu

I morgon händer en underbar sak också <3 , det får vi också veta då!

Godnatt!

Slö lördag ;)

Publicerat » 2010-10-09 17:49:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Dagen började med en skön sovmorgon och en lugn och skön frukost utan några som helst problem. Senare under dagen fick vi ta min mormors och morfars bil och åka och handla åt dem, samtidigt passade vi på och handla lite med 

När vi kom hem åt vi mat och efter maten gick vi till min mormor och morfar. Fick fika, goda kakor och bullar, mums!

Strax efter fikan gick vi till Mickis mormor för att hjälpa henne med lite saker.

Annars har vi bara tagit det lugnt idag!

Nu sitter vi tven och jag sitter oh njuter av att min lilla bebbe sparkar <3

Födelsedagar!

Publicerat » 2010-10-08 23:49:00 Kategori » Om familjen Kommentarer » 0st

Något som inte ska glömmas bort är ju när man fyller år!

- Neo den 3 mars

- Mikaela den 3 augusti

- Jag den 12 oktober

- Christoffer den 17 november

Fortsättningen på fedagen den 8/10

Publicerat » 2010-10-08 23:31:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Efter att vi varit och ätit och kollat på bebisgrejer, skulle vi lämna bilen till Stoffes pappa som vill ha den nu under helgen när han är hemma. Han körde hem oss, men tog Stoffe med sig för att Stoffe skulle till sin låtsas pappa och låna hans bil tills i morgon  Snäll pappa och låtsas pappa han har alltså. Fast att han skulle låna hans låtsas pappas ena bil nu va för att han ska hjälpa sin lillebror i morgon, som säljer fraller för hans klassresa. Och i morgon ska de alltså lämna frallor till de som köpt

Ikväll har vi i alla fall idolmyst med godis, Matilda har ju varit här, så då är det ju klart att det blir godis. hih.  I loye you girl<3

Nu sitter jag här ensam för Christoffer kör hem henne, när han kommer hem blir det sängen, tänkte att jag skulle vara säll och vänta upp tills han kom hem <3

PUSSSSSEN

Fredag den 8/10

Publicerat » 2010-10-08 12:55:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Vaknade med det trevilgt samtal från min älskade Matilda idag Och nu är hon här och leker med mig och Mikaela, senare ska vi till stan och käka mat och även kolla på bebisgrejer. Ska möte Stoffe på matstället, tror att det blir donken idag!

Hör av mig senare, pussen!

Lite bilder :)

Publicerat » 2010-10-07 20:50:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Bilder från de senaste dagarna!








Mikaela igår när vi gjorde henne färdig för sängen



Idag gjorde Christoffer och jag vars en bamse som Mikaela ska ha på dagis för att de har BamseTema nu! Och då ville de att föräldrarna skulle vara med på ett hörn 

Härlig dag!

Publicerat » 2010-10-07 19:40:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Dagen började inte så härlig, mådde illa och hade en sån otrolig huvudvärk och Micki var inte heller pigg, så vi stannade hemma från dagis och praktiken, tyvärr va det ju min sista dag idag med, men jag känner att det räckte  Har så otroligt ont ändå och jobbet har ju inte gjort det lättare heller. (Gäller foglossningen)

Senare under dagen blev både jag och Micki piggare och vi har myst hela dagen, åtminstånde tills Christoffer kom hem, och han var riktigt glad när han kom hem 

Han kom hem med anställningspappren idag, så nu är han anställ! Underbart säger jag bara. Hans första riktiga lön kommer den 25 november  hah

Skulle fått bilen idag med, men den var inte färdig pga att det fått delar till en bensin bil och vi har en diesel. Så nu får vi nästan vänta en vecka till innan vi får våran bil  

Men vi var och köpte nya fräscha däck till bilen idag iaf. Så de va ju lite bra!

Nu blir de tven och en apelsin,

Apelsiner blir det varje dag för min del nu! Så otroligt gott :)

Bye bye äppelpaj.

Jaha, där ser man.

Publicerat » 2010-10-06 20:08:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

För det första tänker jag berätta vad jag menar med rubriken, och det är bara för att det händer så mycket nu!

Igår blev det inget inlägg pga tidsbrist, igår jobbade jag från 07:00 och till 16:00. När jag kom hem hade precis Stoffe kommit hem från jobbet, och då åkte vi och hämtade Mikaela från dagis. Så fort vi kom in i bilen igen åkte vi till berga för att lämna Mikaela hos sin farmor. Och vi åkte till Mikaelas låtsas farfar företag för att hjälpa han med veden som de har bakom byggnaden 

Fast jag gjorde inte allt för mycket. Istället fick jag ta och hjälpa Mikaelas farmor med maten, hon hann inte göra den klar innan hon skulle på ett möte som gällde hennes jobb  När Stoffe och Johnny som är Mikaelas låtsas farfar va klara med veden kom de in och åt. Så vi åt och sen va det dags för oss att åka och handla och efter det hem. Då va klockan redan 20:00, så när vi kom hem fick vi göra i ordning Micki för sängen, hon va jätte trött, så hon somnade snabbt. Och de gjorde även vi när vi gick och la oss 

Idag har jag jobbat igen från 07:00 till 16:00, hade en rast vid 12:00 till 12:30 så jag gick hem till min mormor och morfar och fick mig lite att äta 

De är ju bara för snälla, älskar dem!

Efter det blev det tillbaka till jobbet och jobba såklart!

När jag slutat och kom hem skulle Christoffer och jag åka till dagis för att hämta Mikaela men när vi kom ut till bilen hade han inte nycklarna i fickan som han alltid har, så vi fick gå in och leta rätt på dem, tillslut hittade vi dem och det va ju tur för vi lånar ju bara bilen av Christoffer pappa tills vi får våran och den ska vi få i morgon  Hoppas vi får det!

I morgon är de också sista dagen på praktiken, guh så fort det gått. Vill vara kvar där nu ju, har ingen lust med skola på måndag nästa vecka! Uscha, säger jag bara...

Sen är de ju så att när det gäller min graviditet med bebben nu, så har jag haft så ont i slutet av ryggen och i höfterna/rumpan. Och nu vet jag va det är men jag ville verkligen inte tro att de va som det var. Jag känner av min foglossning, för er som inte vet vad det är: När fogarn mellan bennen i bäcknet mjuknas upp för att kunna gå isär inför förlossningen, får man förbannat ont, i rygg, höfter och rumpan eller de är det vanligaste. Alla som är gravida har foglossningar men för vissa gör det ont eller helt enkelt inte känner av det.

Jag kände inget när jag gick med Mikaela men nu kommer det, det är väl bara för att de är en liten pojk  Man brukar ju säga att en graviditet med en pojk är värre, och än så länge håller jag med! För de första 3 månaderna mådde jag ju illa och spydde som bara den! blä på det!

Aja, nu orkar jag inte skriva mer och jag tror att jag fått med allt!

Så puss på er! 

..

Publicerat » 2010-10-04 15:03:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

http://www.blimamma.se/graviditetskalender

  • Första dagen for din senaste mens var 24-May-2010
  • Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 28-Feb-2011 (s tecken)
  • Du är gravid i vecka 19+0 (läs mer).
  • Bebisen väger c:a 236 gram. *
  • Bebisen är c:a 20 cm från hjässa till fot. *
  • Du har klarat av 47% av graviditeten.
  • Du har 146 dagar till förlossningen.
  • Din första trimester varar från 24-May-2010 till 22-Aug-2010
  • Din andra trimester varar från 23-Aug-2010 till 20-Nov-2010
  • Din tredje trimester varar från 21-Nov-2010 till 28-Feb-2011

Måndag och sista veckan på praktiken.

Publicerat » 2010-10-04 13:14:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Idag började dagen med frukost och göra sig i ordning, efter det blev de att fixa lite här hemma efter de gick vi till min mormor och morfar och drack lite kaffe och småfikade lite plus massa prat  Nu sitter Mikaela och kollar på film och jag sitter här, efter detta ska jag om jag orkar fixa lite mer här hemma, annars ska jag nog sätta mig med Micki och kolla film och med lite mys 

Idag jobbar jag kväll, 15.30-21.30. Och de är redan sista veckan, guh så tråkigt alltså 

Vecka 20 (19+0)

Inte världen bästa bilder, men de är något.

Mikaela gillar inte att jag tar kort på magen, hon tror att de är farligt för hennes lillebror  Hih, hon är ju bara för söt!

Första och andra oktober

Publicerat » 2010-10-02 13:39:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Fredag: Idag hade vi alla sovmorgon igen  Snacka om bortskämde alltså. Stoffe har inte fått veta något på jobbet heller, va väl för bra för att vara sant =/ Vi får väl se vad som händer. Vi jobbade kväll och min mamma va barnvakt åt Micki. När jag kom hem blev de att lägga henne som inte mamma lyckats med. Lite efter de ringde Lukas och han kom och lekte med mig  Lite senare kom Stoffe hem och jag råkade somna på soffan. Så de fick väcka mig när de va dags att sova för dem  haha.

Lördag: Vaknade vid 09:00 men låg kvar i sängen och gosade med Mikaela som kom in till oss. Låg där tills 10:00 typ. Sen ringde Christoffers pappa och de blev dags att åka till han och lämna hans bil som vi lånat denna vecka. Efter de skjutsade han hem oss och vi lånade min morfars och mormors bil. För att handla, senare idag blir de tacos och sen ikväll mys med lite gott plus med Lukas och kanske Matilda, men man veta aldrig med henne 

Ja, de var väl det! ha det!