30/10-10

Publicerat » 2010-10-30 18:47:00 Kategori » Allmänt Direktlänk

Vaknade vid kvart i 9 i morse, av att Mikaela ville ha hjälp med toabestyr. Efter att vi vaknat till riktigt och fått oss i ordning. Åkte Christoffer till sin pappa, för de hade lite att fixa (bil fix) och näe, inte våran. Utan Christoffers pappas bil!

När han kom tillbaka hem blev det att åka till stan igen och handla på maxi, storhandling på hög nivå!

Hade världens suraste unge inne i affären, så har Mikaela inte varit på länge, men om man får säga så här om sina barn, så va hon ganska hemst idag i affären. haha, men jag älskar henne för det! Hennes humör ibland är inte att leka med alltså 

När vi kom hem efter handling och vi kommit tillrätta med allt. Var det dags för matlagning och efter maten blev det att kolla på lite tv, också satt där en halvtimme eller något sånt.

Sen stack Stoffe ut för att fixa bilen, inte våran, utan hans pappas som sagt. Men det har ju varit så mycket med våran, eller ska vi säga min, trots allt är det ju jag som köpt den!  Men men, nu är den ju äntligen hel och det är skönt!

Men aja, Stoffe är fortfarande ute och grejer med bilen och jag och Mikaela har mys och målat naglarna, men det blev inte som vi tänkt oss, så vi tog bort det lika sanbbt typ, haha.

Nu tänkte vi att vi skulle gå och kolla om Stoffen snart är färdig, sen börjar det ju bli dags för Micki att sova. Hon brukar ju gå och lägga sig vid 19:00 ungefär varje dag, men när det är helg får hon vara upp lite längre 

Och nu har jag och Mikaela ett helt lov framför oss också, för det är ju äntligen höstlov! Och ikväll när Stoffe är klar och Mikaela gått och lagt sig ska jag mysa sönder han, för jag har saknat han till tusen denna vecka!

Btw, igår hade jag möte i skolan om min framtida skoltid, och det lät assbra!

Men vi får se om det blir som vi nu planerat..

Nu säger jag hejdå!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥