Tisdagen den 19/10-10

Publicerat » 2010-10-19 21:08:00 Kategori » Allmänt Direktlänk

Denna dag har varit bättre än den två tidigare dagarna, förutom en sak då. Men det gick ju över fort. MVC besöket har jag skrivit om, så nu tar vi inte mer om det. Skulle ju plugga lite med, och det har jag gjort, det lilla jag kunde, hade bara en bok hemma av de två vi har prov om på fredag, men i morgon blir det skolan hur jag än mår, men förhoppningsviss mår jag ganska bra  Även fast jag mått bättre idag har jag endå vilat en hel del känner att jag behöver det nu. Blir helt slut efter en hel dag vad jag än gör, och nu har jag ju haft lite tid att vila så lika bra att passa på.

Nu tror jag att jag ska sätta igång en film att somna till, sen upp när Stoffe kommer. Vi har lite att fixa, och kan ju inte göra det på dagarna, för vi träffas inte då.

Känns lite jobbigt just nu, men man vänjer ju sig  Jobbigast är att se att Mikaela saknar honom, men nu har Stoffe bestämt att han ska gå upp på morgonen och fixa med Mikaela innan dagis så att han får vara med henne lite och även ta henne till dagis, och det känns bra! 

Och jag får sova en liten stund extra.

Ojoj, skulle avslutat vid film pratet med kom på att jag vill skriva lite mer! hih

Puss och godnatt på er nu!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥