Bloggpause

Publicerat » 2011-12-27 21:56:32 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Jag är inte redo att börja bloggen igen. Har inte tiden just nu eller orken att uppdatera er.
Har mycket att stå i, jobbig tid just nu. Eller det har varit jobbigt ända sen 2011 började typ =/ Hoppas att 2012 ska bli bättre för vi behöver verkligen det!
Så jag tar en bloggpause.



Uppdatering :):)

Publicerat » 2011-12-22 19:41:41 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Blev inget med Bockara i dag. Så istället har vi haft en skön hemma dag och bland annat varit i väg på lite äventyr, som slutade med att jag shoppade kläder till barnen. När jag shoppar blir det bara till barnen faktiskt. Jag är dålig på att köpa grejer till mig själv fast jag skulle behöva lite nya kläder. Men jag köper nog lite nya kläder till våren/sommaren i stället. Ingen idé nu när jag ändå bara blir större och större :)
Köpte även lite annat smått och gott under spoppingen.

Just nu ligger barnen och sover. Jag ska ta och hänga upp tvätt som nyss blev klar. Det har jag också passat på att göra i dag också. Tvättat alltså :)

Känner inte för att skriva mer nu.
Och som sagt tidigare hör ni av mig Juldagen nästa gång!



God Jul

Publicerat » 2011-12-21 21:42:06 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Internet kopplades in den 14 december. Men det har varit så mycket med bland annat julstök och annat som jag inte tar och berättar.

Men nu tänkte jag säga God Jul till mina underbara läsare!

Har precis packat färdigt, jag och barnen ska i morgon till Bockara och sova över där från torsdag till fredag hos mina morföräldrar. På fredag kommer Christoffer ner till oss också. Fredag kväll kommer min lillebror som bor på Gotland annars. Han ska vara här över jul och nyår.
På fredag kväll dra vi också till min mamma, ska sova över där från fredag till Julafton. Själva Julafton ska vi fira hos henne, dit kommer också mina morföräldrar och min morbror.

Ni kommer inte att höra något från mig förrens på Juldagen :)




Rubrik ?

Publicerat » 2011-12-05 11:10:30 Kategori » Mobilbloggningar Kommentarer » 0st
Fick nyss veta att vårt internet inte blir inkopplat denna veckan. Den 14 december ska det bli inkopplat, alltså nästa onsdag nästa vecka. Kan ju säga att jag blev besviken, för att jag räknat ut att denna veckan skulle det blivit inkopplat men som vanligt för oss så ska allt strula till sig.

Internet ?!

Publicerat » 2011-12-04 15:18:57 Kategori » Mobilbloggningar Kommentarer » 0st
På torsdagen flyttade vi in i lägenheten :) och tyvärr har inte internet hunnit blivit inkopplat än. Men jag hoppas att vi får vårt internet under veckan som kommer nu. Så jag kan börja uppdatera er igen ;) Från mobilen orkar jag inte uppdatera er då jag inte har någon vidare mobil för det.. Jag tror nog att ni har tålamod att vänta några dagar och sen bli uppdaterade! Annars då, jo just nu är vi snart hos min mormor och morfar. Hos dem ska vi fika, som blir kaffe med våfflor, jag som bestämt :) så firar vi andra advent i dag.