Helgen kortfattat

Publicerat » 2011-08-30 14:37:05 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Först vill jag säga förlåt för dålig uppdatering! Helgen spenderade vi i Bockara och där fanns bara svärfars dator med mobilt bredband. Världens slöaste så jag orkade inte blogga där på grund av det. Igår kom vi hem, men jag mådde inte så bra igår. Illa måddende hela dagen och trött och huvudvärk på det.
Så hoppas det finns förståelse för det.

Fredags kvällen spenderade vi med barnens farfar och gudmor. Hade riktigt trevligt med god mat och godis och annat gått. Prat om allt och ingenting. Mer om kvällen: Matilda

På lördagen blev det marknad, hittade lite saker men inte så värst mycket. Och att vara när nära och kära under dagen, min Mormor och Morfar, Mamma och så vidare.
Mamma och jag gick till en lekpark med barnen.




Till en början när vi kom dit sov Neo men han vaknade ganska snabbt. Så han fick va med och leka lite :)

Mitt på dagen blev det mat hos min Mormor och Morfar. Alltid lika gott och trevligt.
Senare blev det grillat hos barnens farfar och film på det.

Söndagen var det meningen att vi skulle åka hem, men så blev det inte. Bara Christoffer som fick åka hem och hämta mer kläder. Vi gjorde inte så mycket under dagen. Kvällen där emot va riktigt rolig. Christoffers pappa berättade massor om Christoffer som liten och om deras liv eller vad man ska säga, men det va riktigt roligt att höra allt :)


Nu orkar jag inte skriva mer. Men det skulle ju bli kortfattat.




Barnens outfit den 29/8-11

Publicerat » 2011-08-29 15:59:00 Kategori » Barnens outfit Kommentarer » 0st

Jag vet att den är försenad. Men här är den iaf :)
Tror att ni redan sett Neo i dessa kläder. Är iaf en body med bilar byxor. Mikaela har en tröja med texten candy girl och ett par byxor som vi köpt för att de va tuffa på fickan. En klubb, jordgudd och ett läppstift.

Bild på Neo

Publicerat » 2011-08-27 17:57:00 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Påväg till Bockara. Bilden tagen lite innan vi åkte :) Har nyss fått veta att Matilda gör oss sällskap. Så det blir middag med Stoffes pappa och Matilda. Hoppas på en trevlig och rolig kväll. Ska försöka sno datorn av svärfar någon gång i kväll så ni får veta mer.  Puss pussI går när vi va påväg till Bockara tog vi denna bilden på Neo.

Kom på!

Publicerat » 2011-08-26 15:47:09 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Jag glömde att berätta att när vi kommit till Bockara ska vi bli bjudna på mat av Stoffes pappa, barnens farfar med andra ord och förhoppningsvis få träffa Matilda. Jag hoppas verkligen att hon kommer förbi och gör oss sällskap.


Bilden har inget att göra med texten. Tyckte bara att det såg så tråkigt och litet ut :P



Dagen hittills.

Publicerat » 2011-08-26 14:17:03 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Vaknat, ätit frukost och gjort oss i ordning för dagen. Vi har tvättat en maskin tvätt, som snart är klar då ska vi ut och hänga upp den :) Vi har varit ute, Neo fick sova i vagnen ute och jag och Mikaela har lekt med sand och spade.

Vi lekte affär också. Jag var butiksbiträde eller vad det nu heter. Mikaela var den som handlade saker.
Hon skulle hem och laga mat och koka kaffe sa hon.

Kollat på tv och pratat med Matilda, det va nyss det ;)

I dag ska vi till Bockara när Christoffer kommer hem från jobbet. Så jag och Mikaela ska snart börja packa, så vi får med oss saker vi behöver i kväll och i morgon såklart. I morgon är det tänkt att vi ska på markand också. Hultfredsmarknad. Vi får väl se hur det blir, men jag tror att det blir så :)



Min bästa vän ♥

Publicerat » 2011-08-26 12:45:38 Kategori » Allmänt Kommentarer » 1st
Detta är skrivet om dig Matilda och till dig! ♥

Matilda du är som en syster för mig, jag aldrig haft eller kommer att få. Jag vet att du finns när jag behöver dig och du vet att jag finns när behöver mig. Du betyder sjukt mycket för mig, mer än vad jag kan beskriva med ord. Du har en stor plats i mitt liv, eller i våran familjs liv. ♥
När det gått ett tag sen Mikaela träffat dig, frågar hon alltid när hon ska få träffa dig igen. Hon brukar leka att hon pratar med dig i telefon och att ni skickar sms till varandra för att du ofta sitter med mobilen och smsar. När jag pratar med dig i telefon vill hon också prata. Det vet du om. ♥
När jag är med dig känner jag mig trygg. Skulle jag vara på dåligt humör vänder du det så fort. Med din glädje och posetivitet kan ingen vara på dåligt humör.

När du blev gudmor till Mikaela var det som självklart att det skulle du bara bli, det tyckte både och jag och Christoffer. När du blev det till Neo kändes det lika självklart, för att vi vill att våra barn ska ha samma. Och att du vill betyder mycket för oss. ♥
När Neo var döpt och några dagar senare efter det. Frågade Mikaela vad en gudmor gör egentligen. Jag förklarade lite för henne. Då kommer frågan varför har inte Matilda berättat om gud? Jag visste inte vad jag skulle svara på det Först. Svarade som så att man måste verkligen tro på att gud finns för att man ska prata om han. Kanske inte den bästa förklaringen. Men hon va nöjd, kanske upp till dig Matilda och berätta om det nu? Hih ;)

Mikaelas dopdag

Matilda, jag älskar dig! ♥ Vi älskar dig! ♥

Torsdagen den 25/8-2011

Publicerat » 2011-08-25 22:04:56 Kategori » Allmänt Kommentarer » 1st
I dag har det verkligen inte hänt mycket. Jag har varit enormt trött. Har bara tvättat och gosat med barnen. Blivit filmmys också. Så vi har haft en mysdag kan man säga :)
Även pratat med min underbara Matilda i dag, härligt att prata med henne. Blir inte så ofta nu för tiden, hade hoppas på en bättre reaktion av en sak jag berättade för henne. Men det kanske är mitt fel, att jag inte berättat det tidigare. Men när det känns jobbigt ibland vill jag inte berätta eller prata om det. Du ska veta att jag är glad för din skull iaf! ♥

När Christoffer kom hem från jobbet var inte jag klar med maten för att jag pratat med Matilda förlänge. Gjorde dock inget, mat blev det tillslut. Efter maten va Christoffer jätte duktig, han städade hela nedervåningen :) Sen blev det fångarna på fortet igen, har varit kul att det går på tv:n igen.

Just nu sitter Christoffer vid sin dator och jag vid min. Barnen sover gott och jag hade tänkt att försöka att göra detsamma snart. Godnatt!




Trött och telefonsamtal...

Publicerat » 2011-08-25 09:28:16 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Trött som bara den och skulle inte ha något emot att sova en stund till, inte för att det skulle hjälpa direkt men ändå :) Mikaela sover fortfarande, men det behöver hon. Hon har sovit så oroligt i natt. Jag och Neo sitter i soffan hade tänkt att gosa ner mig lite här med han.
Jag väntar telefonsamtal vid tiotiden ♥ Så vi får ta och invänta det också.





Onsdagen den 24/8-2011

Publicerat » 2011-08-24 21:50:36 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Idag när Christoffer kom hem blev det mat. Neo var jätte duktig och åt två potatisar :) Härligt att se att aptiten finns! När vi ätit tog Christoffer barnen och lekte med dem och jag hängde upp massa tvätt och körde igång en till maskin med tvätt. I kväll har Christoffer också tagit in massa ved. Så nu är det inte mycket ved som ligger ute.

Mikaela sover men inte Neo. Han vill inte riktigt sova, men nu ligger han mellan mig och Christoffer i soffan och det verkar som om han kanske är påväg att somna nu.
Snart blir det film för den delen också!



Neo i soffan förut idag. Sitter så duktigt! :)




Nu!

Publicerat » 2011-08-24 16:39:14 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Vi lagar mat, det blir köttgryta med potatis och grönsaker :) Mikaela har hjälpt mig med precis allt med maten. Just nu väntar vi på att potatisen ska bli klar och så står köttgrytan och gottar till sig. Väntar också på att Christoffer ska komma hem från jobbet.

Annars i dag har vi bara varit inne, för vädret är inte kul. Det regnar lite till och från hela tiden, sen så blåser det en aning också. Vi har ritat täckningar och lekt och tvättat än så länge :)




Tisdagen den 23/8-2011

Publicerat » 2011-08-23 22:12:01 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Dagen har gått fort tycker vi alla i familjen idag. Alla vaknade samtidigt och gick upp. När Neo fått mat å torr blöja och Christoffer åkt till jobbet, frågade Mikaela om vi inte kunde gå och vila en stund till. Så det gjorde vi, vi gick upp och la oss i min säng och gosade. Jag och barnen alltså. Tog inte lång tid förens barnen sov, och jag passade också på att sova en stund. Det va skönt att sova en stund till :)

När vi vaknade sen blev det frukost och vi satte i gång att börja tvätta. Efter frukost blev det ut i det fina vädret, ute hoppade Mikaela stutsmatta. Jag och Neo lekte man hans leksaker. Solen gick i moln ganska snabbt och då gick vi in igen. Blev så kallt. Så det fick bli film medans Neo sov :)

När filmen var slut vaknade även Neo och då blev det dags för att göra oss färdiga till Christoffer skulle komma hem. När han kom hem åkte vi in till stan för att storhandla. Nu är kyl och frys full med mat igen! Ikväll har vi tittat på fångarna på fortet och bara tagit det lugnt och varit med barnen. Jag hade tänkt att gå och lägga mig när som helst för jag är grymt trött.




Så kan det vara ;)

Publicerat » 2011-08-22 14:23:56 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Just nu sitter jag och letar efter ett telefonnummer. Men hittar inte det! Kollar även på bonde söker fru, det är repris nu. Och jag missade det när det var så. Mikaela sitter här brevid och kollar. Neo ligger brevid oss och sover :)
När det är slut och Neo vaknat och fått mat är det tänkt att vi ska ut och gå en sväng.
Men vi får se hur det blir.

Barnens outfit den 22/8-11

Publicerat » 2011-08-22 14:10:31 Kategori » Barnens outfit Kommentarer » 0st

Mikaela fick välja deras kläder i dag. Neo fick en helblå body med ett par gröna byxor. Mikaela ville ha en tröja med leggins. Och så blev det :)

Igår den 22/8-11

Publicerat » 2011-08-22 14:04:39 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Igår blev det inget inlägg för att vi hade fullt upp hela dagen. Det började med att vakna, äta frukost och så vidare. Efter det blev de in til stan för lite ärenden.
Där blev det även en kaffe för min del.


När vi kom hem kom vårat lass med ved och då blev det att börja med att få in all ved. Såklart hann vi inte med allt men mycket fick vi in! Det blev sent och inte mycket tid att göra annat än planerat.




Barnen i lördags innan vi åkte till kalaset.

Publicerat » 2011-08-22 13:30:19 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Stoffe och barnen lekte på Mickis rum medans jag gjorde mig i ordning. När jag var klar skulle jag hämta Mikaela för vi skulle göra henne fin i håret. När jag kom in i rummet ville jag bara ta bild på dem, de va så söta :)

Yeah!.

Publicerat » 2011-08-20 12:07:39 Kategori » Mobilbloggningar Kommentarer » 0st
Nu är vi i Oskarshamn och här är det ganska torrt på vägen. När jag kollar upp i himmelen mot Bockara är det en blå fin himmel, nu tittar även solen fram :)

Påväg till Bockara

Publicerat » 2011-08-20 11:55:15 Kategori » Mobilbloggningar Kommentarer » 0st
Hela familjen förutom hunden sitter i bilen påväg till Bockara. Det blir bara värre och värre med vädret. När vi åkte hemifrån regnade det inte och det va inte någon vidare grå himmel heller. Men när vi kom ut på e22:an och hade kört en bit på den då började det regna..det märks att hösten är påväg. Aja, när vi kommer fram blir det kalas för minsta brorsan då :) så får vi se vad han gillar våra presenter.

Presenter och lite annat.

Publicerat » 2011-08-19 21:57:49 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
När Christoffer kommit hem och vi hade ätit blev det in till stan och shoppa lite. Som sagt!


Min brors paket, men tänker inte avslöja vad som finns i :) Förresten Mikaela slog in den lilla paketen nästan helt själv! Vi har en duktig flicka.


Hittade en tröja till Mikaela och ett par mockasiner till Neo också :)


När vi kom hem bakade vi blåbärspaj, å mums så gott det var! :)



Dåligt väder.....

Publicerat » 2011-08-19 12:09:23 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Hela natten har det regnat från och till. Det vet jag som sover så dåligt..
I morse när älsklingen skulle till jobbet, va himlen bra fin med ljusblå och vita moln. Men strax efter att han åkt kom det en grå, ful himmel. Och just nu regnar det!

Så det får bli en dag i soffan med mysiga barn plus film :)
Jag gillart! ♥

När Christoffer kommer hem från jobbet blir det mat, Mikaela och han som bestämt maten idag. Så det blir spagetti med köttfärssås, helt okej faktiskt. Än aning sugen på det ;)
Efter maten blir det in till stan och handla, min minsta lillebror fyller år idag, han blir 3 år! Grattis till honom :) Så i morgon ska vi till Bockara på kalas. Får se vad det blir för presenter till honom vi köper.

Nu väntas det filmmys!








Torsdagen den 18/8-2011

Publicerat » 2011-08-18 22:11:05 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Först måste jag ju bara berätta att jag och Christoffer har varit tillsammans i 5 år och 3 månader i dag ;)

Dagen i dag annars, vaknade upp med ett bra humör. Christoffer började göra sig i ordning för jobbet. Jag och barnen gjorde oss i ordningen för dagen här hemma såklart. När vi även ätit frukost blev det mys i soffan med en film. När filmen var slut fick vi besök av några som köpte en sak vi haft till salu på facebook. Så fick lite extra pengar i plånboken för de. Alltid bra med lite extra! :)

Det blev fint väder under dagen som gick så jag har tvättat två maskiner tvätt i dag också. Lek och bus med barnen har det såklart blivit också men det blir det ju varje dag!
Mikaela hjälpte till med maten och såg till att hon fick ha i det hon ville.
När Christoffer väl kom hem och vi hade ätit åkte vi ut på äventyr.

Christoffers kusiner, Rönnbären!


Neo i vagnen ute i skogen :)


Far och dotter är duktiga på att plocka blåbär.            Våra underbara barn!

Mikaela blev lite uttråkad med att plocka blåbär så vi gick en liten promenad och Christoffer fortsatte att plocka vidare :)

Mikaela hittade ett hål med vatten i :)


Vi hittade lite bildelar också ;)


Vi hade med oss lite fika också. Det blev en liten piknik där ute i skogen :)



På denna bild försöker Neo att ta min mobil :)


Rensade och klara blåbär, som i morgon ska få bli en blåbärspaj som jag och Mikaela ska baka!


Just nu

Christoffer och jag kollar på en film och myser med tända ljus.

:)  






Såhär blev det

Publicerat » 2011-08-18 15:04:34 Kategori » Allmänt Kommentarer » 2st
Snart är min tvättmaskin klar då ska jag ut och hänga upp tvätten. Så den torkar ;) Sen blir det att börja lite smått med maten, jag är hungrig.
Just nu annars då, Mikaela är uppe på sitt rum och leker mamma och bebis. Jag frågade om jag fick vara med så kunde jag leka "pappa". Men nej, jag fick inte alls vara med.
Hon skrek: Nej, mamma gå nu! Jag vill leka själv.

Så det va bara att gå ner och så hittade jag datorn vilket resulterade till detta inlägg.
Neo ligger i sin vagn och sover. Han sover riktigt gott vill jag säga :)





Försenad 17/8-2011 - ett bild inlägg

Publicerat » 2011-08-18 11:17:21 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Neo och Mikaela är glada :)

Christoffer inte så pigg efter jobbet.


Ute i skogen för att plocka blåbär och leta svamp. Hittade ingen svamp med blåbär blev det :)


Här är beviset :)


Ute på promenad.




Vet inte om ni ser den, men vi hittade en liten groda/padda.


Vi hade en riktigt mysig stund ute i skogen :)




Svar till Linnea, Madde och Sandra

Publicerat » 2011-08-18 10:52:01 Kategori » Frågor och Svar Kommentarer » 0st
Postat av: Linnea

Sv: Tack så mycket:D
Härligt att höra! Jo, det är bara bra med mig;)
Hänt idag?

Svar: Okej, lite allt möjligt :)


Postat av: MADDES

låter lite lagom och mysigt ;)

 

Svar: Precis va det var också :)


Postat av: Sandra

Tack så mycket!
Allt bra med er ?
Kram

 

Svar: Jadå, bara bra! Sj? :)

Just nu.

Publicerat » 2011-08-17 10:42:17 Kategori » Allmänt Kommentarer » 3st
Kollar Disney channel med Mikaela och en kaffe i handen :)
Filmen heter - Disney´s en extremt långbent film.




Hur kan man glömma det ? :O

Publicerat » 2011-08-17 09:57:43 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Den 10/8-2011 hade jag och Christoffer varit förlovade i 4 år. Det kommer jag på nu och ingen av oss har tänkt på det...
Vad är det som händer, har vi så mycket att tänka på så att det försvinner ur huvudet...

Vilken morgon :)

Publicerat » 2011-08-17 09:01:39 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Vaknade av att Christoffer gled över till min säng och kramade om mig sådär riktigt mysigt. Sen låg vi där och somnade om. Helt plötsligt ringde alarmet, då va det dags för han att gå upp och göra sig klar för jobbet. Neo vaknade av alarmet så vi klev också upp.
Just nu ligger Neo här brevid mig i soffan och leker med en leksak som bara den! Mikaela ligger fortfarande och sover, och det får hon fortsätta göra. Det tog lång tid innan hon somnade i går och så har hon vaknat flera gången under natten. Så lika bra att hon får sova ut nu! :)





Svar till Linnéa, Merei och Sofia

Publicerat » 2011-08-17 08:54:34 Kategori » Frågor och Svar Kommentarer » 0st
Postat av: Linnéa

Hej,hej!
Vilken fin blogg jag har kommit till:)
Allt bra?

 

Svar: Tack så mycket :) och jadå allt bra med mig!

 

 

Postat av: M E R E I

- vad kuL!

 

Svar: Helt underbart!




Postat av: Sofia

Vilken härlig känsla!

 

Svar: Ja, visst är de! :)

Lycka!

Publicerat » 2011-08-16 22:56:50 Kategori » Allmänt Kommentarer » 4st


Allt känns så bra nu, jag är lyckligare än lyckligast!

Svar till Sandra och Malin

Publicerat » 2011-08-16 22:51:23 Kategori » Frågor och Svar Kommentarer » 0st
Postat av: Sandra

Söt blogg, allt bra med dig?
Kram

 

Svar: Tack så mycket, jadå allt bra med mig :)



Postat av: Malin ♡

Fin blogg!

 

Svar: Tack :)

Dagens blogg

Publicerat » 2011-08-16 22:44:59 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Jag och två andra blev dagens blogg av:

MADDES, http://maddisenj.blogg.se



GLAD! :D Tack så mycket igen! Kul att någon gillar min blogg :)




Hänt grejer vill jag lova! ;)

Publicerat » 2011-08-16 22:42:19 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Har bara biler på Neo i dag för Mikaela ville inte vara med :/ Men jag hoppas det duger!



Har ni sett tidigare att lillkillen har två tänder :)



Har som sagt haft fullt upp i dag och kvällen blev den samma :D

Vi har rivit upp det gamla fulla golvet i vardagsrummet

Den gamla plats golvet.

Detta fanns under, blixten gjorde att det ser lite konstigt ut bara.
Och här har jag precis torkat av det ;)









Fullt upp!!

Publicerat » 2011-08-16 16:41:02 Kategori » Allmänt Kommentarer » 4st
Tvättmaskinen har gått för fullt idag ända sen vi vakna!
Det har hängts tvätt ute som bara den!
Barnen har inte alls velat roa sig själva idag!
Mat i alla former görs under hela dagen beroende på tid!
Hunden står inne och gnäller då tar jag ut henne, nu står hon och skäller ute och får inte tyst på henne!...


Ja, jag har fullt upp och har haft hela dagen!

Christoffer nu får du komma hem tycker jag!!







Tänkte lägga in lite bilder som är minnen för mig :)

Publicerat » 2011-08-16 10:05:47 Kategori » Allmänt Kommentarer » 1st
















Alla dessa bilder har minnen med sig som jag aldrig kommer att glömma!
Med de bästa har dessa bilder tagits!

Nära och kära!

Varför berättar du inte allt när du skriver?

Publicerat » 2011-08-16 08:57:43 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Denna fråga har jag fått i min mail.

Varför berättar du inte allt när du skriver? Du säger lite om en sak ibland men berättar inte allt.

Varför jag inte gör det beror på att jag inte vill berätta allt jämnt. Alla har vi saker vi inte vill berätta. Vissa saker är privata. Det är inte bara jag som gör så, ser många andra bloggare som gör samma sak. Jag följer också bloggar :)




Måndagen den 15/8-2011

Publicerat » 2011-08-15 20:36:03 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Min dag har varit sisådär så ni säkert läst tidigare. När Christoffer kom hem blev det mat och sedan till affären för att handla, efter det blev de ut på utflykt :)

Bilutflykt i skogen. Kollade efter bär och svamp, till fots alltså :)
Men bilutflykt dit liksom!

Nu senare i kväll har vi busat med barnen och de ligger nu och sover.
Vi kollar nu på Bröllop & jäkelskap :)




Just nu!

Publicerat » 2011-08-15 16:35:39 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Har precis satt in kyckling i ugnen, alltså jag har börjat med maten :) Snart ska jag gå och kolla till den och allt annat är förberätt och nästan klart. Vilket känns skönt!

Har varit en jobbig morgon/förrmiddag. Trött och allmännt på dåligt humör pga ett samtal i morse som gjorde mitt humör..Men med mina underbara barn har dagen gått bra. De gjorde att jag snabbt blev på bättre humör.

Mamma älskar er, Mikaela och Neo!

Bilden tagen den 5/4-2011 :)







Barnens outfit den 15/8-11

Publicerat » 2011-08-15 11:45:42 Kategori » Barnens outfit Kommentarer » 0st

Neo har en bamse body med lilleskutt på och ett par mjuka jeans och strumpor.


Mikaela har en randig t-shirt och ett par jeans och strumpor såklart ;)

Söndagen den 14/8-11

Publicerat » 2011-08-14 20:46:10 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Natten till i dag...Jag har knappt sovit. Vaknat, somnat, vaknat, somnat ja så har min natt hållt på...Jag har hållt på såhär ett tag nu. Det tär lite på krafterna och jag som jämnt har sån energi annars. Gör saker hela tiden och leker med barn och ja allt möjligt liksom.

Känns iaf skönt att veta varför det är såhär. Snart så kommer jag att kunna sova som jag ska igen det vet jag :)
Det är mycket som händer nu att det blir lite mycket, men jag känner mig lycklig för det och känner mig glad. Precis som när vi väl fick flytta :) Det va något vi velat göra länge och nu är det ju gjort! Känner mig faktiskt ännu gladare och lyckligare pga lite som hänt som bara är positivt och inte tvärt om då, det finns det lite också. Men det hör väl tyvärr till livet..

Neo i morse när han vaknade :)

Efter frukosten kom barnens farfar förbi coh hälsade på. Blev lite fika och prat sen följde vi med honom till o-hamn. Där hände inte så mycket, vi träffade på Christoffers farfar alltså barnens gammelfarfar :)
När vi kom hem igen efter utflykten blev det att börja med maten, när vi ätit bestämde vi oss för att gå en promenad.

Skogen, där plockade vi även blåbär och gick och åt på under promenaden i skogen :)


Mina underbara barn på promenaden ♥

Christoffer, Neo och hunden. Gick lite i förväg :)

Inte långt ifrån hemma va Neo trött och han hann somna innan vi kom hem :)



Nu under kvällen har vi spelat bingolotto som ni sett skulle jag tror och vi vann ju såklart inte. Barnen är nattade för natten och nu hade jag tänkt att kolla om Christoffer vill kolla på en film tillsammans med mig.






Såhär slutade det:

Publicerat » 2011-08-14 19:58:15 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Ingen vinst! Fyra på många rader, men aldrig fem!

Om ungefär en tio minuter!

Publicerat » 2011-08-14 18:52:12 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Ja, då blir det bingolotto och nonstop som man fick på köpet :)

Tjena!

Publicerat » 2011-08-14 18:48:25 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Neo på bild en timme innan Christoffer kom hem från jobbet. När han kom hem åkte vi på äventyr. Lite runt om i västervik och kollade lite allt möjligt :)

Det var även ganska fint väder i fredagkväll, så därför åt vi maten ute och inte inne denna dagen. Det blev även lite cola till det :)

Den kvällen var vi även ute i trädgården och fick äntligen bort den irriterande taggbusken!



I Lördags morse myste mina pojkar
Far och son :)

När vi alla var redo för att börja dagen åkte vi in till stan för att köpa lite grejer, sen bärde det av till Bockara där vi spenderade dagen hos min mormor och morfar. Hälsade även på min mamma och minsta lillebrorsan då.
Vi hade en trevlig dag med god mat och fika såklart! :) Vi hämtade även lite skaer som va kvar i Bockara. Vi har lite mer att hämta där. Så det blir några helger där just för det och då passar vi även på att hälsa på nära och kära.


Neo somnade i min mormor och morfars säng och sov riktigt gutt :)


Händer ?

Publicerat » 2011-08-13 22:37:28 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Jodå, vi har gjort lite allt möjligt i fredags och i dag. Så därför har jag inte riktigt haft tid till att blogga. Nu känner jag att jag inte orkar. Sängen väntar för min del just nu!

Kommer att slänga in inlägg i morgon! ;)





Vädret ?

Publicerat » 2011-08-12 11:13:20 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Vad har hänt med vädret egentligen ?
Har hösten redan kommit eller ?

Det känns som det! Det ända som jag gillar med hösten är alla fina färger i naturen och att jag fyller år :)

Men nu vill jag ha skönt väder med blå himmel och stor sol ju!

Bild tagen förra året den: 24/6-2010 på vår Gotlands semester :)

Torsdagen den 11/8-2011

Publicerat » 2011-08-11 23:07:41 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Dåligt väder idag igen, så blev en inne dag igen.
Här ligger Neo och sover medans Mikaela och jag kollar på film :)

Mikaela när vi kollar film


När filmen var slut och Neo vaknat och fått lite mat i sig. Gick vi upp till Mikaelas rum och busade och lekte så jag var helt slut efteråt.

Här ligger Neo i Mikaelas säng och snackar med henne gosehund :)


Mikaela hoppade hage, inte just när jag tar dessa kort dock :)



Säger bara ett ord: Syskonkärlek!


Mikaela intar prinsesstältet.


Även Neo fick vara med och busa i tältet. De hade verkligen jätte kul där inne. Båda skratta som bara den :)


Mikaela och gosehunden.
Hon har faktiskt döpt han till just det "gosehund eller gosehunden"

Sibylla eller inte ?


Det blev så :)

Mikaela                                                                 Pappa Christoffer och Neo


Mina finafina barn :) Mikaela ville visa upp vad hon valde för grej på sibylla. Barnen där fick nämligen välja vad de ville ha. Så det fanns en del att välja på. Inte bara leksaker som ni ser!


Gratis kaffe efter maten påväg hem :) Mmm!


När vi kom hem grejade vi lite med en grymt irriterande taggbuske. Som vi ska ta bort. Men vädret har inte riktigt passat. Hann med en liten del iaf av den stora irriterande busken!




Sibylla eller inte ?

Publicerat » 2011-08-11 16:50:33 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Funderar på sibylla idag :) Kolla vad vi fick i brevlådan för ett par dagar sen.

Jaja, vi får väl se vad det blir :)




Just nu

Publicerat » 2011-08-11 14:43:20 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Just nu ska jag och Mikaela fika med "alla 7 sorters kakor". Hihi :) Nästan ju
Med mjölk till det, mums!



Onsdagen den 10/8-2011

Publicerat » 2011-08-10 21:34:07 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Idag kom Mikaela in till mig och Neo efter att Christoffer åkt till jobbet. Vi myste i sängen och plöstligt sov vi alla :) Klockan va runt halv 9 då. Jag vaknade vid halv 10. Men det va skönt att sova en extra stund, barnen fick sova vidare.
Det fattar jag inte, jag har den senare tiden varit så trött. Även fast jag sovit jätte gott under natten. Så är jag ändå trött under dagen.

Men iaf när barnen vaknade fick de frukost och jag med då. Eftersom jag väntade in dem.
Vi hade hoppats på att det skulle vara fint väder idag, för vi hade tänkt att fixa lite i trädgården. Men så blev det inte, bara varit inne idag. För det har regnat som bara den..Tråkigt men sant!
Vi har målat och ritat massor idag och pysslat. Mycket lim på fingrarna blev det.

När Stoffe kom hem från jobbet åt vi mat som alltid när han kommer hem. Mikaela bestämde maten idag. Det blev korv med mos och kokta morötter och ärtor. Efter maten åkte vi in till stan och kollade läget där typ.

Nu ikväll innan barnen la sig, fick Neo kvällsgröt istället för ersättning :) Första gången han gått det :)







Igår den 9/8-2011

Publicerat » 2011-08-10 21:17:22 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Hände inget speciellt igår, man har lite bilder på Neo. Inga på Mikaela eftersom hon inte ville vara med.


Neo i gåstolen :)


Han somnade i soffan igår kväll brevid mig :)




Hungriga.

Publicerat » 2011-08-10 16:52:45 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Nyss ätit mat, Mikaela och jag va så hungriga att vi inte orkade vänta med maten till Christoffer kommer hem. Så får värma den till han sen :)
Nu är vi mätta och belåtna. Det är även Neo som åt mat tillsammans med oss. Varje dag nu får han ett mål mat istället för ersättning. Ibland kan det också bli två mål :)
Han är jätte duktig på att äta iaf!




Bilder från juli månad, då vi inte hade internet

Publicerat » 2011-08-10 00:17:43 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Bilder från juli månad, då vi inte hade internet. Och några bilder från juni :)

Midsommarafton

Plockade smultron och satte de på ett strå :)

Bilen som tar oss dit vi vill!


Så söt va Neo på midsommarafton!                         Mikaela fick rida för första gången :)

Det syns inte på bilden, man va stolt hon var! :)

Den 25/6-2011

Christoffer och jag gottade till tillvaron lite i allt flyttstök.

28/6-2011

Neo tidigt på morgon och ser en aning förskräckt ut.

Den 30/6-2011



Den 3/7-2011, första morgonen i huset.


Äter frukost i vardagsrummet. Detta händer inte ofta! :D

Neo i sin babysitter.

Den 4/7-2011

Neo somnade i sin body kvällen innan, så jag ville inte väcka han och byta till pyjamas. Här sover han gott på den tidiga morgonen.



Vi spelade ? Vad det nu heter, står helt still i mitt huvud just nu!


Här smakar Neo på potatismos, det är första gången han smakar något annat än bröstmjölk och ersättning.

Den 5/7-2011


Körsbärsträd!

Mikaela fick en gunga som hennes pappa gjorde åt henne :) Att hon har hjälmen på sig är för att hon cyklade när gungan sattes upp. Och när den väl var uppe ville hon prova den fort!

Den 6/7-2011

Mikaela och jag bakade för första gången i huset. Det blev muffins :)

Neo sov under tiden vi bakade.

Den 7/7-2011

Från våran trapp, det som syns är gården :)

Den 8/7-2011


Barnen i bilen :)

Den 10/7-2011

Christoffer och jag var förkylda, men inte Mikaela och Neo. Det var en dag med underbart varmt väder. Så vi åkte till en badplats för att Mikaela iaf skulle få bada :)

Efter badet tog vi en roadtrip!


Vägarbete


Bro


Älsklingen pratar i telefon


Fråga mig inte vad Mikaela gör.


Underbara unge!

Den 12/7-2011

Blomma :)

Den 14/7-2011

Neo somnade i min famn!

Den 15/7-2011

Mikaela i bilen
Neo i bilen
Christoffer i bilen
Tog ingen bild på mig i bilen, däremot på min sko :D

Den 20/7-2011


Bubben!

Den 26/7-2011



Morgonmys med barnen i sängen :) <3

Den 28/7-2011



Neo i sin gåstol :)                                                  Neo hittade tummen!


// MammaErika

Välkommen!

Publicerat » 2011-08-09 21:05:44 Kategori » Om min blogg Kommentarer » 0st
Hej och välkommen till min blogg!

Då jag fått en förfrågan om att berätta om mig och min familj och om min blogg. Så tänkte jag, men varför inte!. Detta kan ju alla läsa som är nya läsare på min blogg.

I mina kategorier finns "Om min blogg" där hittar man saker om mig, familjen och bloggen.


Jag heter Erika, är 20 år gammal. Bor i Västerviks kommun i Småland med min sambo och våra två barn. Sambon heter Christoffer och är 21 år gammal. Våra barn heter Mikaela och Neo. Mikaela är född den 3 augusti 2007 och Neo den 3 mars 2011.
Just nu är jag mammaledig, efter mammaledigheten har jag tänkt att plugga färdigt eller att börja jobba lite och senare ta upp studierna igen. Man vet aldrig med mig, så vi får se vad som händer.
Christoffer jobbar som säljare på ett företag. Det va inte så han hade tänkt jobba efter gymnasiet. Men han tar det han får, så länge det är ett jobb. Som han brukar säga.
Han letar fortfarande efter det han vill jobba med, industri eller något med bilar/motorer.
Han är jätte duktig på såna saker.

Det jag bloggar om är våran vardag, min blogg är som min dagbok. Jag skriver om det vi gör om dagarna och visar bilder. Min blogg är en personlig blogg kan man säga och allt är väldigt allmänt.

Om det skulle vara något mer ni vill veta är det bara att fråga!


// MammaErika

Lite nytt ju

Publicerat » 2011-08-09 18:59:47 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Först och främst vill jag bara fråga om det är någon som gillar min nya header. ?
Trots allt är jag nöjd och kan leva med den ett tag :)
Om ni inte kan se den än, så kommer den snart så att ni kan. Tar ett tag ibland.

Btw, jag hoppas att ni gillar det nya som jag gjort med bloggen! "bloggsvar" och "barnens outfit"

Jag och barnen sitter i soffan och mys med en film. Stoffe vet jag faktiskt inte riktigt vad han gör, men jag vet att det är något han vill göra iaf. Så då låter jag han göra det. Nu tänkte jag gå och sätta igång lite kaffe. Grymt sugen!


// MammaErika

Skaffat bloggsvar :)

Publicerat » 2011-08-09 13:46:11 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Nu har jag skaffat bloggsvar för att det ska bli lättare för er och mig.

Ni frågar i bloggsvar och jag svarar :D Den finns under min profilbild och text.

Måndagen den 8/8-11

Publicerat » 2011-08-08 21:50:01 Kategori » Allmänt Kommentarer » 1st
Idag har vi haft en lugn och skön dag. Vi har haft en massa gosiga mys stunder under dagen. Det har faktiskt hänt mer på bloggen idag än vad som hänt hemma hos oss. Har inga bilder, men jag hoppas att de ni fått idag kan räcka :)
När Christoffer kom hem från jobbet hände det grejer. Först åt vi mat eftersom jag alltid lagar mat tills han kommer hem från jobbet alltså. Efter det var vi och handlade lite till maten i morgon och lite annat. När vi kom hem började Christoffer att fixa lite med bilen. Han och hans bilar asså! :D
Jag och barnen hade en riktigt kul lekstund, de skrattade som bara den. Sen har det lite blivit så mycket utan snarare gjort i ordningen barnen för natten. Nu sover de och gjort sen ett tag tillbaka. Jag hade tänkt att få Christoffer att komma och titta på en film tillsammans med mig.


// MammaErika

Svar till Madde

Publicerat » 2011-08-08 20:52:00 Kategori » Frågor och Svar Kommentarer » 0st
Postat av: MADDES

Kul att du är med i dagens blogg. Vinnaren presenteras vid 22-tiden så glöm inte att kika in då!

Vad gör du nu då?

 

 

Svar: Okej, då kikar jag in då :)

Just nu har jag precis satt mig här vid bloggen och tänkte lägga in ett inlägg om min dag :)

Svar till Emelie

Publicerat » 2011-08-08 16:40:39 Kategori » Frågor och Svar Kommentarer » 2st
Postat av: E M E L I E A N D E R S S O N - FOTO & VARDAGSBLOGG!

Fin blogg!
Följa varandra via bloglovin? :]
http://emmehanderssonn.blogg.se/2011/august/folj-mig-med-bloglovin.html#comment

 

 

Svar: Tack :)

 


Svar till Rebecka

Publicerat » 2011-08-08 16:38:52 Kategori » Frågor och Svar Kommentarer » 0st
Postat av: Rebecka'

Fin blogg! :)

 

Svar: Tack så mycket :)

En liten lista om graviditeten med Neo

Publicerat » 2011-08-08 16:29:48 Kategori » Om barnen Kommentarer » 0st

När fick du reda på att du var gravid? Juni 2010
Var bebisen planerad? En aning, men vi blev ändå överraskade.
Mådde du illa mycket? Ja, nästan hela graviditeten. Bara den 3 sista månaderna jag mådde bra.
Hur blev ditt hår? Det blev väldigt slittet under graviditeten.
Hade du mycket halsbränna? Ingen alls.
Grät du för ingenting? Nja, nästan iaf.
Var du känslig? Beror på vilket sätt man menar, men ja det var jag nog.
Vad gillade du för mat? Mest frukt och grönsaker, men gillade allt som vanlig.
När kände du bebisens första sparkar? Vecka 19
Var du ofta orolig? Nej, inte direkt.
Samlade du på dig gravidtidningar & böcker? Nej.
Sparkade bebisen mycket? Ja, det gjorde han.
Fick du bristningar? Ja, men inte många alls.
Hur kommer det sig att du behöll bebisen? För att vi ville ha han såklart
Blödde du någongång? Näe.
Levde du på som vanligt? Ja, i största allmänhet.
Hur gammal var du när du blev gravid? 18 år
Hur tog dina föräldrar det? Bra, har ju trots allt en innan
Hur tog din partner det? Han blev glad!
Vart bodde du/ni? Vi bodde i våran lägenhet i bockara.
Hur ofta gick du till mvc? Som vanligt, de besök som erbjuds.
Hur många ultraljud gjorde du? Två.
Hur började din förlossning? Slemproppen gick på morgonen den 2/3 2011.
Hur många timmar tog din förlossning? Om man räknar från och med jag började krysa, va det inte äns timmar, utan 3 minuter. Räknar kan från när värkarna började va den i 2 timmar ungefär.
Födde du vaginalt eller med kejsarsnitt? Vaginalt
Hur mycket var du öppen när du kom in? Efter att jag kommit in tog det en timme innan de kollade och då var jag 10 centimeter öppen.
Vilken smärtlindring tog du? Lustgas.
Hur lång tid tog det att krysta ut bebisen? 3 minuter.
Blev det komplikationer? Nej
Fick du sy? Ja
Hur var vikt och längd? 3850 gram och 51 centimeter
Ögonfärg: Blåa till att börja med, men det har ju alla bebisar när de födds.
Hårfärg: Mörkbrunt
Ammade du? Ja
Ammar du nu? Nej.
Hur gammal är bebisen nu? 5 månader och 5 dagar.
Vad tyckte du om förlossningen? Den gick alldelas för fort, var i chock ett tag efteråt. Men annars va den helt underbar.
Vill du ha en till? Helt klart!
Planerar ni ett till? Vi får se vad som händer.
När kommer andra barnet? Andra har redan kommit.
Hur är ert förhållande nu? Kan inte bli bättre!
Vilken vecka födde du i? 41 (40+2)

Om

Publicerat » 2011-08-08 16:01:19 Kategori » Om min blogg Kommentarer » 0st
Om jag får kommentarer eller frågor svarar jag på dem på min blogg.
Beroende på vad det är för frågor eller kommentarer kan jag också svara till dens blogg/mail som frågat/kommenterat.
Tror ni förstår vad jag menar :)

Barnens outfit den 8/8-11

Publicerat » 2011-08-08 12:39:54 Kategori » Barnens outfit Kommentarer » 2st

Mikaela i en prickig kläning och Neo i en dress och med en dregellapp.

Barnens outfit

Publicerat » 2011-08-08 12:33:37 Kategori » Barnens outfit Kommentarer » 0st
Från och med idag har jag en ny kategori som heter "Barnens outfit"  Varje måndag kommer jag att lägga ut bild/bilder på dem tillsammans.
Vad de har för kläder på sig. Om ni vill veta vart kläderna är köpta eller har frågor överhuvudtaget. Kan ni kommentera så svarar jag eller är det bara att maila till mig. Min mailadress finns under "Arkiv" på väster sida i menyn :)

"Maila mig gärna ♥"

Mer bilder från lördagen 6/8-11

Publicerat » 2011-08-08 11:49:01 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Mikaela och Christoffer leker och hoppade stutsmatta. Medans jag och Matilda gjorde oss i ordning.

Matilda håller på att göra sig i ordning och Mikaela försökte att vara med på bilden.

Mikaela ville ju vara med på bild, så klart att hon ska få det :)

Jag nästan färdig för utgång!

Mor och dotter i en spegel :)

Matilda redo! :)

Båda redo.
Trots allt Matilda, hade jag en helt sjuk rolig kväll/natt.


Neo med gudmor Matilda!


// MammaErika

Lördagen med Mikaelas kalas

Publicerat » 2011-08-06 18:40:50 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Dagen började med att fixa för kalas.


Matilda (gudmor) gjorde i ordning Mikaela. Så här fin blev hon :)


Neo passade på att sova när vi fixade :)

Sen kom gästerna och alla godsaker.
Mikaelas speciall tårta :) Bara med: marängbottnar, grädde, jordgubbar och choklad. Men jag kan säga att den var super god!

När Mikaela blåst ut ljuset :)

Mikaela i bakgrunden, Chrsitoffer och Matilda


Bilden tagen mellan min morfar och Christoffer. Bakom sitter Neo i min mormors knä och Mikaela brevid :)


När alla åkt hem började vi med maten. Nu när alla ätit och så, gör jag och Matilda oss i ordning för en kväll på krogen. Ska bli riktigt kul, jag är så pepp på detta nu asså! Inget ska förstöras :)


// MammaErika

Första för i år, 2011

Publicerat » 2011-08-05 09:06:51 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Just det ja!
Jag måste ju bara berätta en sak. Vi badade ju i går.
Det var mitt första dopp ute denna sommaren! ;)

Härlig morgon

Publicerat » 2011-08-05 09:00:56 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Just nu sitter jag med Neo i famnen och han undrar vad jag håller på med. Det är iaf så det ser ut på hans minn :) Fick sova en extra timme idag. Neo brukar vakna vid 7, men det blev 8 idag. Det tackar jag för, det blev lite sent i natt för min del. Har ju inte träffat Matilda på över en månad. Så vi måste ju ta igen massor nu. Så det blev massa prat om allt och ingenting.
Mikaela och Matilda sover fortfarande och Christoffer är på jobbet.
Jag är inte helt färdig för dagen. Ska ta mig en dusch mycket snart, sen ska jag se om de vaknar som sover. Annars ska jag väcka dem! :D Mohaha!


// MammaErika

Torsdagen den 4/8-11

Publicerat » 2011-08-05 00:20:29 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Neo i morse i sin nya pyjamas, gillare inte blixten dock :)

Idag har varit en riktig städ och tvättdag, det är var jag gjort idag. Varit med barnen också såklart. När Christoffer kom hem från jobbet hade han även med Matilda. Som han hämtat efter jobbet. Hon åkte till västervik för att komma och hälsa på oss nu under helgen. Och för att nu på lördag ska vi fira Mikaelas födelsedag men mesta dels min släkt :)
Det ska även bli en utgång för min del nu i helgen. Kommer inte äns ihåg sist jag var ute så det ska bli riktigt kul, sen att det är med min älskade Matilda! Har saknat henne sjukt mycket.

Efter en lång stund med mat och annat blev det iaf i väg till ankarsrum för att bada. Till och börja med ville jag och Matilda inte bada när vi kom dit men efter en stund kom vi i badet och det va riktigt skönt.



// MammaErika

Gårdagen. Mikaelas födelsedag

Publicerat » 2011-08-04 23:36:14 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Igår spenderade vi Mikaelas födelsedag i bockara. Senare på dagen åkte vi till bvc. Båda ungarna skulle dit. Det börjades med Neo som nu vägde 8405g och 67,8 och huvudomfånget var 44cm och så vart det en vaccination på det. Han blev inte alls dålig av vaccinationen. Det blev han sist vid 3 månaders ålder. Det var verkligen skillnad på hur han mådde nu vid denna. För den märktes inte alls och den innan mådde han skit. Varm som bara den och skrek och gnällde. Ja, usch!

Nu till Mikaela som gjorde syntest. Hon hade 1,0 som är det bästa man kan han, perfekt syn alltså. När hon skulle göra syntestet tänkte både Christoffer och jag, detta kommer inte att gå. Hon kommer inte att sitta still och ja, det som skulle göras. Hon har väldigt svårt att sitta still när man väl måste. Men helt otroligt hon satt stilla och gjorde precis som hon blev tillsagd att göra. Så det slutade med att jag och Christoffer satt med två leenden på läpparna under tiden hon gjorde syntestet :) Även hon vägdes, hon vägde 18 kg nu och var 108,6cm lång.

Efter besöket på bvc åkte vi till barnens farmor där firades Mikaelas födelsdag. Det blev mat och god tårta och presenter såklart. Va sin farmor fick hon en rutschkana, olika pennor och en klänning. När vi firat klart där åkte vi till bockara för att hämta grejer och sen vidare hem. När vi kom hem fick Mikaela öppna våra presenter. Hon fick en stutsmatta med skyddsnät, en repstege och en liten gräsklippare.



Våra underbara barn! <3



// MammaErika

Bigbrother Martin och Simon

Publicerat » 2011-08-04 14:06:37 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Min sambo/pojkvän. Christoffer alltså har pratat med bigbrother Simon och Martin idag på jobbet.
I telefon asså, men rätt häftigt ändå.
Simon hade inte tid att prata så Stoffe ska ringa upp han nästa vecka igen :)


// MammaErika

Svar till Matilda

Publicerat » 2011-08-03 21:45:58 Kategori » Frågor och Svar Kommentarer » 0st
Postat av: Matilda

Gudmors små gull!! <3

Känns som jag inte sett dom på evigheter! Neo har ju blivit så stor, har ju inte ens kvar dubbelhakan längre!

Massa pussar och kramar ska dom få på lördag iaf! :)

 

 

Svar: Jadu, det är grymt länge sen vi sågs nu, och barn växer fort. Så inte så konstigt om du tycker att han blivit stor :)

Låter bra det! Mikaela lär ju vela ha det :D

Nu i Bockara

Publicerat » 2011-08-03 11:09:56 Kategori » Mobilbloggningar Kommentarer » 0st
Jaha, nu sitter vi här i Bockara. Har sovit i våran gamla toma lägenhet inatt. Idag är det Mikaelas födelsedag, hon blir hela 4 år gammal idag. Jag kan fortfarande inte fatta det :O har hon varit utanför mig i 4 år liksom. Hon börjar verkligen bli stora flickan! Grattis på min underbara dotter! :) Idag är lille Neo även 5 månader. Han växer han med. Annars då, jo om några timmar ska vi i väg till bvc. Hoppas på att allt är bra med våra barn! Nu ska vi gå och prata lite skit med mina morföräldrar. Puss och hej så länge. // MammaErika

Nu kommer de :) 2/8-11

Publicerat » 2011-08-02 16:33:47 Kategori » Allmänt Kommentarer » 1st
Barnen badade efter frukosten.

Först var det Neo som fick bada :)


Gubben ♥

Sen var det Mikaelas tur :)



Mikaela ville rita efter att hon badat och fått på sig kläder :)

Gumman ♥



// MammaErika

Väntar

Publicerat » 2011-08-02 14:20:17 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Just nu sitter jag här och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Neo sover för tillfället och Mikaela är uppe på sitt rum och leker, hon pratar och styr. Skulle tro att hon leker med sina dockor. Hon lekar mycket med dem. Mamma och bebis typ :) Och så har hon börjat att bygga massor med lego. Hon har upptäck att hon lyckas göra massor olika saker. Som förra veckan då visade hon mig av hon byggt. Hon hade gjorde flygplan, helikopter, stolar med ett bord och lite.
Ni ska få se bilder :)
Det är bara så att jag skulle vilja ha tid att får in alla bilder på samma gång. Så ni får vänta tills jag har en sån tid :)
Det är alltså bilderna jag nämnt tidigare som jag tagit under tiden vi bott här men inte haft något internet!

Nu är min tvättmaskin klar så ska gå och ta och hänga på det nu.

// MammaErika

Svar till Ina Fina

Publicerat » 2011-08-02 14:03:43 Kategori » Frågor och Svar Kommentarer » 0st
Postat av: Ina Fina

Svara på mina frågor på min blogg. :D

 

Svar: Hittar inga frågor, var har du dem. Svarar gärna! :)

Svar till Millah

Publicerat » 2011-08-02 14:01:39 Kategori » Frågor och Svar Kommentarer » 0st
Postat av: Millah
Vilka fina bilder:)

Svar: Tack så mycket :)



Postat av: Millah
Hej... Allt bra?
Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!

Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

Ta hand om dig =) Kramar // Millah


Svar: Allt bra, kommer verkligen att kolla in dina tävligar! :)

Tisdagen den 2/8-11

Publicerat » 2011-08-02 12:53:46 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Redan den 2 augusti vart är sommaren påväg ? Mikaela fyller år redan i morgon liksom. Det känns som att sommaren är slut mycket snart och det tycker jag är tråkigt. Sommaren är verkligen den bästa årstiden jag vet. Men vem älskar inte sommaren merar jag ? Det måste ju alla människor göra på ett eller annat sätt :D

Idag än så länge har vi inte hunnit med så mycket. Vi har ätit frukost, myst i soffan, börjat att packat lite - det är så att ikväll åker vi till bockara, ska sova där inatt. I morgon som sagt fyller Mikaela år så vi ska fira hennes födelsedag i bockara. Men själva kalaset kommer vi att ha nu på lördag hemma hos oss.
I morgon ska vi också till bvc, Mikaela ska kolla synen, vikt och längd. Neo ska också dit, vikt, längd och huvudomfång såklart ;)

Har tagit lite bilder i dag som jag tänkt slänga in lite senare.


Puss o hej

// MammaErika

Svar till Matilda

Publicerat » 2011-08-02 12:39:48 Kategori » Frågor och Svar Kommentarer » 2st
Postat av: Matilda

Åhh söt hon är pluttan!!
Bara jag tar mej dit så! Men farfar skulle ju lösa det sa han :)

 

Svar: Ja, jag hoppas på det bästa! För jag vill också träffa dig. Det märks ju att Mikaela att hon också sakner dig och att du verkligen vill att du ska komma.

Mikaelas fråga ikväll

Publicerat » 2011-08-02 00:31:20 Kategori » Allmänt Kommentarer » 1st
Mikaela: Mamma, kommer min Matilda komma på mitt kalas?

Mamma: Jadu, jag vet inte.

Mikaela: Jag vill det!

Mamma: Vi får väl hoppas på det bästa.

Mikaela: Jag vill inte hoppas bara. Jag vill att hon kommer!

Måndag 1/8-11

Publicerat » 2011-08-01 22:44:46 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Igår somnade jag, Micki och Neo på soffan klockan sju. Vi sov fram till klockan halv elva, då Christoffer kom hem. Han hade varit iväg och träffat sin pappa och även sin farmor. När han kom hem och väckte oss va jag så trött att det blev sängen direkt.
Men annars igår va vi inne i stan (Västervik) och köpte lite presenter till Mikaela som fyller år nu på onsdag, då blir hon fyra år. Kan fortfarande inte fatta att hon är så stor nu :) Inne i stan käkade vi även på mcdonalds.
Hemma gjorde vi en hel del med trädgården, finns en hel del att få ordning på hela gården kan jag säga.
Inne i huset gjorde vi också en del, plockade upp grejer ur kartongen och satte alla de grejerna på plats där det skulle vara. Det är i det stora hela vad vi gjorde igår.

I dag har vi faktiskt nästan gjort samma saker :P Vi har hållt på i trädgården och packat upp ännu mer grejer ur kartongen. Sen har jag även tvättat en hel del.
Mitt på dan vid tolvtiden kom Christoffer hem från jobbet och jag blev jätte förvånad. Kollade på honom som ett stort frågetecken när han klev ur bilen. Han bara: Ja, det går inte att jobba när det är tekniska fel så fick ledigt resten va dagen.
På Mikaela märkte man att hon gillade det, hon har varit så glad hela dagen och bara velat leka med pappa. Den ända hon bet om hjälp eller skrikigt på har varit Stoffe idag.
Hon har blivit pappas lilla flicka, det senast året. Fram tills hon var tre har hon varit mammas flicka. Men efter hon blev tre har hon mer och mer blivit en liten pappas flicka :)

Inga bilder från dessa dagar. Men det kommer att komma bilder från tidigare som sagt. Bara jag får en liten lucka i schemat. Det är lite som händer nu, som jag ska fixa med och så.

// MammaErika