Har lite tid över :)

Publicerat » 2011-06-30 13:12:21 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Just nu sitter jag här med en spralig liten Neo i knät :) och Mikaela kollar på en film. Snart ska jag fortsatta packa, tog liksom en pause nu. Det är så himla varmt att man blir trött av att packa..Sen så är det grejer överallt, verkligen överallt. Och så dra Micki fram ännu mera så att man knappt kan komma fram. Så jag har blivit tokig idag.
Sen att man är sjuk på det också..Fy säger jag.

Aja, nu ska jag fortsätta att packa :)   Puss hej   // MammaErika

Sorry.

Publicerat » 2011-06-29 21:44:17 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Nu händer det mycket igen så det blir inte tid över till att blogga. Nu är det bara 2 dagar kvar till flyttdagen och det är fortfarande en hel del att packa och så vidare. Så jag har verkligen inte tid att blogga :( Och jag vet inte heller hur lång tid det tar innan vi har internet i huset. Så fort vi fått internet i huset kommer jag verkligen att sätta igång på riktigt! Och det lovar jag mina kära läsare!! <3
För då har jag tid och jag vill ju blogga om vad vi gör om dagarna så att ni får veta det. Hoppas verkligen att när jag bloggar att ni gillar att läsa och att det kan vara en aning intressant också :)

Om ni vill att jag ska ändra på något är det bara att säga till! Eller om jag ska göra med något nytt så som "dagens outfit" med barnen eller mig eller något sånt.
Har faktiskt funderat på att börja med något sånt :) Vad tycker ni ??

Det med en ny design, det sket sig en aning tyvärr. Ni får stå ut med den jag har en aning till :)

Ha en fortsatt underbar kväll vill jag önska alla nu. Jag själv ska gå och hjälpa min "man" Christoffer att packa hans ALLA verktyg...

// MammaErika

Svar till Jennie

Publicerat » 2011-06-27 21:34:55 Kategori » Frågor och Svar Kommentarer » 0st
Postat av: Jennie

Är ni nöjda med vagnen? Är den tung? Har för mig den vägde rätt mkt, märks de? För å nackdelar?

 

Svar: Vi är nöjda med vagnen, det ända vi ser som en nackdel är att den tar stor plats när man fäller ihop den.. Men tung, det tycker jag inte att den är och inte Christoffer heller för den delen.

Ny design påväg

Publicerat » 2011-06-23 11:01:23 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Om min blogg skulle se konstig ut..så är det för att den är "under ombyggnad".
Ny design påväg alltså ;)

// MammaErika

Mer bilder!

Publicerat » 2011-06-22 22:06:48 Kategori » Allmänt Kommentarer » 2st
Den 7 juni.


Påväg till dagis med Mikaela :)

Bilder på Neo när han är duktig, de flesta är suddiga dock :(




Denna söta bild får avsluta denna dagen :)


Den 8 juni

Våran lilla pojk <3


Den 15 juni


Barnen i bilen påväg till affären för att handla :) Lite skillnad på humör.
Men båda ska ha fingrarna vid munnen ;)


Den 17 juni :) inne hos min mormor och morfar.


På den första bilder på Neo Skulle Mikaela varit med men hon hann flytta sig innan bilden togs :( Man ser hennes tröja och arm i det högra hörnet.  Men Neo är lika söt för det :)





// MammaErika

(Mobilbloggar) Mikaela börjar bli en stor flicka

Publicerat » 2011-06-22 18:06:05 Kategori » Mobilbloggningar Kommentarer » 0st
Just nu sitter jag ute på gården. Neo ligger i vagnen brevid mig och sover :) och jag sitter här och har precis insett att Mikaela verkligen börjar bli stor! Hon är nu på skolgården och leker med tre större barn. De barnen är i 12års åldern. Men hon har verkligen skit kul med dem! Gungar, leker olika lekar. Och nu när jag ändå tänker på det så mycket. Hon kan göra så mycket själv nu, inte mycket man behöver hjälpa henne med mycket! Hon vill nästan aldrig ha hjälp med något heller. Hon vill göra allt själv, vill lära sig allt :) nu kom de hem från skolgården och leker här. Nu säger jag puss och hej tills senare ikväll.

Godmorgon :)

Publicerat » 2011-06-22 08:43:25 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Sitter här i soffan med Neo brvid mig, och själv funderar på om jag ska hoppa in i duschen. Mikaela sover fortfarande, inte så konstigt heller. Det har blivit sent för henne de senaste 2 kvällarna.

Näe, hoppas ni har en fortsatt trevlig morgon! Precis som jag har :)

// MammaErika

Bilder!

Publicerat » 2011-06-21 22:31:58 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st

Syskonen den 9 maj



Den 14 maj, Strippen i Västervik! :)


Mikaela och Neo i bilen påväg dit.






När vi väl var där :)


Christoffer, Mikaela och Matilda

Mikaela :)

Neo i vagnen :)

Mikaela (:


Neo döptes den 28 maj <3





Den 30/5-2011





4 och 5 juni-2011


(:




Kommer fler bilder i morgon :)

// MammaErika


Hejhej.

Publicerat » 2011-06-21 21:52:36 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Under helgen har vi haft besök och jag har inte haft tid att lägga in bilderna som jag lovat, sorry! Mikaela hittade iaf min sladd ocj bilderna kom in på datorn men inte bloggen. Men i nästa inlägg kommer dem :D

Hoppas på att få någon kommentar :)

Ni kommer inte tro mig...

Publicerat » 2011-06-16 22:04:55 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Men det är sant, kollat igenom varenda flyttlåda idag och jag hittade inte mobilsladden, så har inte kunat fått in bilderna på datorn idag heller. :( Jag vill ju ha in dem, både för att visa er och för mig själv vill jag hellre ha dem på datorn så vet jag liksom vart de finns så att jag kan skicka efter bilderna med. Album med barnen är en av mina större prioriteringar här i livet :)
Aja tillbaka till sladden. Jag fattar inget kan jag säga, jag och Mikaela höll på att packa och jag vet att jag la ner sladden, men kom inte ihåg i vilken flyttlåda. Men nu finns den inte i någon :S För ett tag sen kom jag på att jag kan fråga Mikaela om sladden i morgon om hon vet vart den är kanske. Nu sover hon. Hoppas att hon vet vart den är så kommer det bilder i morgon förhoppningsvis tillägger jag där!


Idag annars,

Mikaela har varit på dagis, hennes sista dag på dagis för att det är sommarlov nu men även hennes allra sista dag på Mussebergsförskolan som dagiset heter. Ja, det är ju en förskolan inte dagis, för det heter ju inte dagis längre. Men på min tid på jag gick så hette det dagis och inte förskola. Så jag säger dagis :)
Christoffer har varit hemma med oss idag, jätte härligt att ha han hemma faktiskt! Vi har packat en del och bara varit med barnen. Haft en skön familjedag skulle jag vilja säga (:
Neo har blivit en aning förkyld, har lite feber och snorrar även lite hosta. Stackarn, men någon gång måste ju va den första. Senare på kvällen har vi hälsat på min mormor och morfar och tagit en fika med dem och pratat skit ;) Helt underbart! Älskar mina morföräldrar något enorm, de finns alltid där för oss. Och de har alltid funnits där för mig sen jag va liten.

Jaja, det var de. Nu orkar jag icke skriver mera. PussPusspuss


//MammaErika

Erika i ett nötskal!

Publicerat » 2011-06-15 21:43:20 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Hejhej alla! :)

Jag är dum och lovar er bilder. När jag varit så duktig och redan packat ner min mobilsladd, så kan inte lägga in mina bilder från mobilen till datorn :S  Detta gillar jag inte, så i morgon blir det att hitta den flyttlådan där jag la ner sladden. Så i morgon, kommer bilderna hoppas att det inte gör något. Ni får hålla er nyfikna tills i morgon :)

Spännande, spännande ? :)



// MammaErika

Flytt!

Publicerat » 2011-06-15 16:26:57 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Har ju berättat för er att vi hittat ett hus som vi ska flytta till. Dock när jag berättade trodde jag att det skulle vara så att det tog ca 3 månader innan vi flyttade in, men nu har vi ett datum då vi flyttar in.
Vi flyttar redan den 2 juli, det är om 17 dagar :)
Inte så långt kvar, så om dagarna nu har jag lite att göra kan jag ju säga. Packning på hög nivå. När Christoffer kommer hem från jobbet om dagarna vill han inget hellre än att vara med barnen innan de somnar. Så det blir inte mycket hjälp jag får av honom heller när det gäller att packa.
Men jag ska nog hinna med att packa allt innan vi flyttar, det är en hel del som bara ska kastas också så :)


// MammaErika

I kväll! :)

Publicerat » 2011-06-15 16:18:54 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Ja, vadå i kväll ? :D

Hahha

Jo, Erika Karlsson hade tänkt att bjuda på lite bilder. Hinner inte nu, håller på med maten. Så mina fina läsare ni får vänta tills i kväll med att få se lite bilder.

Söndag den 12/6-11

Publicerat » 2011-06-12 21:40:44 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Hejhej :)

Dagen idag har gått väldigt snabbt tycker jag. Det ända vi gjort idag är typ: Vaknat, ätit frukost, tv, varit ute och lekt, ätit mat, fikat hos min mormor och morfar, varit och handlat/tankat. Och det är ju söndag så jag har tvättat.
Ja, det är i de stora hela vad vi gjort idag!

Nu sover barnen och jag sitter här med en kaffe i handen och njuter av lugnet :) Christoffer har jag skickat iväg på ett ärende. Vi hade tänkt att åka och köpa flyttlådor om ett par dagar, men för skoj skulle gick jag in på blocket och sökte på "flyttlådor" och då kommer det upp en annons som vart inlagd idag.

Annonsens text:                                                                   Annonsen inlagd: 12 juni 09:32

Flyttkartonger / flyttlådor

Flyttkartonger ca 40 st, varierande märken men av god kvalitet. Ej banankartonger.
5:-/st eller alla för 150:-
Finns i Fliseryd


Perfekt tänkte ju jag såklart, så bad älsklingen ringa, och de vart ju kvar så skickade iväg han med pengar och nu är han och hämtar dem!



Puss å hej leverpastej ;)    // MammaErika

Hoppas!

Publicerat » 2011-06-11 17:04:26 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Jag hoppas att alla mina läsare fortfarande följer min blogg, trots det långa uppehållet :) Nu är jag tillbaka och kommer att göra allt för att updatera varje dag :)

Inlägg med text och bilder som jag vet att ni gillar ;)

Nu så :)

Publicerat » 2011-06-11 15:35:01 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Nu är min punktlista gjord :)

Igår kväll hade jag en underbar kväll tillsammans med Matilda och god mat som hon lagt och god efterrätt och sen gurka+dipp till en film. Vill tacka dig än än gång Matilda! Det var verkligen jätte skönt att bara vara med dig och ha såna där underbara samtal om allt och inget ♥

Idag har vi varit och tittat på huset, och ja det var verkligen något att ha. Så om ca 3 månader bor vi inte i lägenhet utan ett hus på 200 kvm :)

Nedervåningen
-
hall med förvaringsutrymme
- kök
- stort badrum med dusch samt tvättmaskin
- 1 sovrum
- Vardagsrum
Övervåningen
- Kommer upp för trappen: är en liten hall med dörr/trappa upp till vind och en dörr ut till en stor balkong
- 3 sovrum
- stort badrum med bubbelbad

Det är nyrenoverat men ändå har de sparat vissa saker i huset som gör det så unikt, små gammal charmigt liksom.
Stor tomt på ca 900 kvm, kanske en aning större till och med. På gården står 2 mindre hus, ett som används till ved/pannrum och det andra till förråd typ. 5 körsbärsträd och mycket gräs för barnen att springa omkring och leka på. Staket runt hela gården. På landet ligger huset och det är ängar runt omkring :)
Det är sådär precis som jag och Christoffer vill ha det.

Så idag är vi glada, jätte glada :D

Yeah! Min punktlista

Publicerat » 2011-06-10 15:15:51 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Det händer lite grejer som gör Erika Karlsson glad :D

  • Ikväll ska jag till min underbara Matilda som ska bjuda på mat och så blir det filmkväll :) Blir alltså en barnledig kväll, de var länge sen!
  • I morgon ska vi åka och titta på ett nytt boende, ett hus denna gång. Hoppas att det är något att ha!

Varför inte jag bloggat!

Publicerat » 2011-06-10 11:29:29 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Alla tror väl nu att jag har slutat att blogga, för att jag aldrig updaterar. Men såhär är det jag har tidigare berättat att jag haft gallsten. Sen Neo föddes har jag haft ett antal gallstensanfall. Den 18/5 när jag vaknade var jag jätte glad, för då hade jag och Christoffer årsdag. Ni hade då varit tillsammans i 5 hela år!
Så ja Grattis till oss kanske ? :)
Men nu till grejen, när jag kommer in i badrummet för att göra i ordning mig för dagen. Kollar mig i speglen och mina ögonvitor är gula, ja det är sant! Verkligen gula och inte nog med det så var hela kroppen gul. Så det blir akuten och när de gjort ultraljud, får jag veta att halva min gallblåsa är full av sten och att jag även har något i gallgångarna.
Det blir att åka ambulans till kalmar sjukhus från akuten. Där får jag en akutoperation av gallblåsan. Dock får jag ligga inne på sjukhuset i 2 dagar innan operation. Så gjorde operationen den 20/5. Titthålsoperation. Efter det fick jag veta att allt gått bra med att jag också ska göra ett annat ingrepp för att ta bort gruset/stenen som jag har i gallgångarna. De gjordes 4 dagar efter operationen den 24/5. De gick ner via halsen...

Fick komma hem samma dag. Fick inte lyfta något på 2 veckor, efter de 2 veckorna fick jag börja lite smått att lyfta igen. Så äntligen fick jag ta upp min lilla bebis i famnen igen :) <3
Idag har det gått 3 veckor sen jag gjorde operationen, och jag är igen på fötterna och njuter av livet som hemmafru med mina barn just nu :D Kan inte säga annat än att jag njuter!

Om ni har frågor, fråga på bara!
Jag har bara berättat lite kortfattat, så det finns ju vissa hål.

Från och med idag startar jag upp mitt bloggande igen!
Så det som varit kommer jag inte att berätta mer om, om ni inte frågar då :D