Nu så!

Publicerat » 2011-11-30 17:08:42 Kategori » Mobilbloggningar Kommentarer » 0st
Nycklarna till nya boendet och garaget i våra händer nu! I morgon flyttar vi in:) Nu känner jag mig glad. Hoppas bara att vi får dagisplats till Mikaela så fort som möjligt också. Men det ser inte lovande ut, det är fullt som det är nu. Och det är inte bara vi som väntar på plats, det är kö :( Men det löser sig väl.

Nycklarna och skrik

Publicerat » 2011-11-30 09:57:45 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
I går vad det dags att ringa till Bostads bolaget igen och fråga när vi kunde hämta nycklarna i dag. Christoffer ringde under hans lunch, han fick prata med en som vi faktiskt känner. Så det blev lättare, Christoffer förklarade hur det hade varit för ca en vecka sen. Så att nu ville vi verkligen veta helt säkert att vi fick nycklarna.
Fick en tid då vi ska hämta dem i dag. 16:30 i eftermiddag ska nycklarna bli våra och de får Christoffer hämta själv då han slutar jobba 16:00 och inte hinner hem innan vi/han ska vara där :)

I går annars kan jag faktiskt berätta att vi knappt gjorde något, ingen av oss (jag och barnen) va speciellt pigga. Vet inte alls vad som gjorde oss så. Vi sov alla massor på själva dagen, flera timmar faktiskt. Men i dag är vi som vanligt igen! Förutom att jag vaknat på fel sida..
Eller rättare sagt Mikaela kommer och skriker rätt i öronen på mig. Alltså bara skrik!
Det är de värsta jag vet att vakna på såna sett och det vet hon mycket väl redan, såna där jobbig ljud som liksom skär i öronen...
När jag väl fick tyst på henne, frågade jag ju såklart varför du gjorde så. Svaret jag får är att jag bara skulle vakna fort, och det förstår jag fortfarande inte. Jag vaknar liksom av minsta lilla ljud typ, super lätt väckt och det vet hon också om.
Men däremot är Christoffer tvärtom, så hade Mikaela gjort så för att väckt han hade jag förstått.

Frågetecken i mitt huvud ? över detta skrik.




Ännu mer!

Publicerat » 2011-11-29 12:30:20 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Jag nu har jag lärt mig hur man får in fallande snö på bloggen, själv tycker jag att det blev ännu mer julstämning! :)
Vad tycker ni?




Lite julstämning här!

Publicerat » 2011-11-29 11:00:46 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Kände att det va dags att få lite julstämning på bloggen.



Så vad tycker ni om min enkla julheader ? :)

Hemma har vi inte julstämning än :( Vill att denna dagen och morgondagen ska gå fort så vi kan komma in i lägenheten och få känna av lite julstämning! Det är liksom dags nu, har aldrig varit såhär sugen på vinter, snö och julsaker (:


Än så länge i dag har vi inte hunnit med så mycket, vi har hunnit med att vakna, ätit frukost och ja, sånt vi gör varje morgon liksom. Har en tvättmaskin i gång också. Neo har precis somnat så jag tänkte att jag skulle ta ner den torra tvätten sen igår och vika den. Så jag kan hänga upp den blöta sen när den är klar.




För mycket saker..

Publicerat » 2011-11-28 12:29:39 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Usch va mycket saker vi har på nedervåningen av detta hus...
Just nu står det och ligger det saker precis överallt. Neo sover just nu så därför passar jag på att packa och även uppdatera er lite! Mikaela hjälper till lite men hon gnäller mest om att det tar så lång tid innan vi flyttar. Hon vill flytta nu skriker hon och är verkligen jätte sur. Jag försöker få henne att hjälpa till att packa, säger att dagarna går fortare om man hjälper till :) Det funkar väl sådär.

Nu är min tvättmaskin klar.
Så nu ska jag tömma den, hänga upp allt och fylla den med mer tvätt och köra igång den igen ;)
Efter det ska vi på packandet igen!



Inte mycket om,

Publicerat » 2011-11-28 09:44:27 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Har inte skrivit så mycket om graviditeten med bebis nummer 3. Men tänkte berätta att i dag är vi halvvägs.
Vecka 20+0.
Jag känner tyngden. Den ligger mest på jumskarna och tyngden gör också att jag känner av den i smalbenen å ner i fötterna. Undrar hur det kommer kännas allt mer tiden går. Trots allt är jag bara halvvägs och har halva tiden kvar och det är den halvan som det händer mest just med vikt att göra.
Men jag klagar inte, fast det kanske låter som det.
Jag tycker bara att det är otroligt häftligt att man känner av allt så väl. Jag har ju hört att täta graviditeter gör stor skillnad men jag trodde inte på det här sättet. Vet inte riktigt hur jag ska förklara mig men det är så mycket mer än bara tungden som gör det liksom :)
Känslan är underbar, jag älskar att vara gravid och känna alla bebis sparkar. Det är kärlek ♥



Söndag och första advent

Publicerat » 2011-11-27 17:10:27 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Våran söndag har bestått av massor med packning och även röjning bland allt skit vi har. Underbart att vi slängt massor! Har fyllt 4 sopsäckar :D
Det är tänkt att vi ska fortsätta packa så näst intill allt blir klart av det vi kan packa ner. Övervåningen är helt klar  och det känns bra. Det är bara kläder och hygien grejer kvar och de kan vi ju inte packa ner än :P

Det är första advent i dag också, som vi inte kännt av. Vi har ju inte packat upp och julpyntat såklart. Så det känns liksom inte att det är så nära julen som vi är.
Men när vi flyttar in då ska det pyntas vill jag lova :D
Julgardiner, julstjärnor, julstakar, jultomtar och allt möjligt krims krams ska upp! Vad jag längtar!
Hoppas dessa 3 dagar innan flyttdagen går riktigt, riktigt fort nu!

Måndag, Tisdag, Onsdag, Flyttdag, Fredag, Lördag, Söndag - Detta är våran vecka

Fast fredag, lördag och söndag lär ju bli upppackingsdagar och piff o pynt :D



Hoppas alla haft en bra första advent!



Händer?! :)

Publicerat » 2011-11-26 10:28:39 Kategori » Mobilbloggningar Kommentarer » 0st
Jojo, hela familjen sitter i bilen. Vi har lite att göra i dag. Barnen och jag ska till mina morföräldrar och hälsa på lite såhär på lördagen :) Christoffer ska lämna oss där, han själv ska till berga och hjälpa hans storebror som ska flytta hem igen efter att ha bott ensam ett tag. Tror han bott själv i ett år kanske två. Han tycks inte klara livet själv :P haha!
När Christoffer gjort sitt där kommer han också till mina morföräldrar en stund. Vi ska också efter dessa besök, till Oskarshamn och lämna lite saker till Christoffers pappa. Efter det blir det att åka hemåt och hemma i dag måste vi packa och kolla igenom en hel del för att se vad som ska sparas och slängas. Hoppas bara att vi slänger mer än vi sparar! :)




Näääe....

Publicerat » 2011-11-25 12:38:03 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Min dag hittills :(

Först ska man bli besviken för att man inte får nycklarna som sagt.
Sen fortsätter det med annat här hemma..
Har fortfarande massor av tvätt som jag helst skulle vilja bli av med innan flytten egentligen, dock självförvålat, varit lite lat sista tiden med att tvätta.

Vi har ju skaffat katter som ni vet. De har gått mig på nerverna i dag!
Den ena är värre en den andra. Båda har gjort massa bus i dag, men som alltid är det Gismo som är värre än Cosmo.
Gismo har vält ner en efter en med blomkrukor, han har också problem med att det ligger tvätt på golvet...Han kissar på smutstvätt som ligger på golvet.

(Men varför är man så dum att man lägger det på golvet då?)  Kan jag tänka mig att ni tänker så iaf.
Såhär va det iaf, jag gick ner från övervåningen med smutstvätt och la det framför tvättmaskinen och gick upp igen för att jag tappade två plagg på vägen ner innan. Och när jag kommer ner har han redan hittat tvätthögen och satt sig där och kissat..Det tog bara sekunder för mig att gå upp och hämta de och tappat och ner igen. Men han hann ändå.
Men det jag inte fattar är varför han annars går i lådan utan problem. De båda är rumsrena, men Gismo tål inte att det ligger smutstvätt på golvet ?
Frågetecken runt detta!

Barnen har inte alls varit på humör i dag, båda är griniga och vill inget av det jag vill. Precis innan jag satte mig här och skrev lyckades jag få Neo att sova iaf, han har varit trött länge men inte kunnat slappna av och somnat.
Nu under tiden han sover hade jag tänkt att jag skulle fråga Mikaela om hon kanske vill hjälpa mig att packa lite :)



Förväntans full - besvikelse

Publicerat » 2011-11-25 09:10:25 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
I går ringde Christoffer bostads bolaget, det är de vi ska börja hyra en lägenhet av nu när vi ska flytta igen. Han ringde för att man ska bestämma i förväg vilken dag man ska hämta nycklar till lägenheten. De berättar då att vi kan hämta dem redan i morgon, (alltså i dag).

I dag när han kommer dit, finns inte äns nycklarna till våran lägenhet där! Tydligen är renoveringen i badrummet inte klart och hon som bott där har inte tomt allt, och tänker inte städa lägenheten förens på onsdag nästa vecka, för då ska badrummet vara klart också. Och det förstår jag ju för man vet ju inte hur de lämnar badrummet, klart hon vill titta där och kanske städa där inne med.

Vi blev ju förvånade i går då när vi ringde eftersom de är sagt tillträdelse från och med den 1 december. Och de sa även Christoffer till bostads bolaget i går. Men de sa ju att nycklarna fanns....

Vi blev förväntans fulla som bara den i går, och tänkte (Ja, vi kan börja flytta in redan till denna helgen!) :)
Men nej så var det inte, så nu är vi besvikna istället..

Nu blir det att vänta till onsdag och flytta in på torsdag, inte så länge kvar till det heller så.




23 nov 2011

Publicerat » 2011-11-23 18:17:32 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Dagen började med en liten sovmorgon till nio faktiskt! Christoffer har varit hemma i dag, han har haft en besvärlig dag med magen. Trots det blev han tvungen att fixa ärenden som va tänkt att han skulle göra efter jobbet. Vi följde med han och så passade vi även på att handla lite när vi ändå var inne i stan :)

Annars i dag har vi haft fullt upp, tvättat som bara den och packat och varvat med att hänga upp tvätten också såklart ;)
Konstigt nog har vi haft två jätte snälla barn i dag. Inte ett gnäll i från dem. De har varit jätte snälla och lekt tillsammans. Visst är de ofta så, men inte såhär hela dagen liksom. Men just i dag har det varit perfekt eftersom vi haft fullt upp.

Det är bara 8 dagar kvar till flytten och det finns fortfarande mycket att gå i genom. När vi flyttade hit var vi dumma nog att inte rensa allt vi packade ner, så nu tyckte jag att när vi ändå ska flytta igen ska ALLT skit bort! Ska bli skönt att bli av med allt skit vi har, tänker inte vara dum att tänka "men den skulle kunna komma till användning". Det är iaf så det brukar låta när vi ska rensa bort saker och slänga. Än så länge har vi inte tänkt så, utan vi har slängt massor!

Nu tänkte jag ta med mig sambon och barnen upp på övervåningen och packa lite till innan vi tar kväller :)



Tänkte berätta könet eftersom att en iaf vill veta och även gissat :)

Publicerat » 2011-11-22 19:00:52 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Postat av: Anonym

ja? en ficka?

 

Barnmorskan sa att det var en flicka fast hon ville inte säga att hon va helt säker på det ändå. Vet inte varför faktiskt, kanske för att det händer att de säger fel ibland. Men vi tyckte till och med att det såg ut som en flicka :)

Jag har även kännt på mig att det skulle vara en flicka, kännt samma sak som jag gjorde med Mikaela. Och med henne fick jag ju rätt, en flicka födda jag då :)

 

 

 

Just det! :)

Publicerat » 2011-11-22 14:16:27 Kategori » Allmänt Kommentarer » 1st
Kan ju berätta att vi var på ultraljud igår, och nyfikna som vi alltid är när det gäller könet på bebisen.
Ville vi veta det också och det fick vi.
Eller alltid ska jag ju inte säga, för med Mikaela tog vi aldrig reda på det. Hon va en överraskningen, fast jag kände på mig hela graviditeten att det var en flicka :)

Någon mer som är nyfiken? :)




Dålig uppdatering igen...Förlåt!

Publicerat » 2011-11-16 12:04:41 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Haft och har fullt upp varje dag!

Idag är det bara 9 dagar kvar till flytten och det är fortfarande mycket som ska göras. Christoffer jobbar ända fram till 16:00 och kommer hem ungefär halv 5 varje vardag. Då blir det mat och han vill hinna umgås med barnen innan de ska sova, vilket också gör att vi brukar börja packa och fixa till flytten efter att barnen har nattats och sover.

Ibland är det också så att man inte orkar göra något vid den tiden heller. För att resten av dagen varit lång och jobbig. Jag har ju båda barnen hemma. Och när det gäller att packa på dagen är det så att det jag packar ner packar oftas Mikaela upp igen. Så man blir tokig. Brukar passa på om Mikaela kollar på någon film hon gillar, då går det. Men det kan också vara så att Neo vill vara i famnen hela tiden och inte lust att göra något annat.
Han har blivit jätte mammig.
Skulle jag passa på att packa när Neo sover, är det som om han känner på sig något och så vaknar han innan jag knappt hunnit börja.
Så jag har det inte lätt, sen är det ju andra saker som måste göras under dagarna också. Hinner ju knappt med att göra dem nu för tiden.


Där har ni lite så att ni förstår att bloggen kommer lite åt sidan igen.






Uppdatering - check!

Publicerat » 2011-11-15 11:06:12 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Nu har jag uppdaterat er lite om vad vi gjorde i helgen (:

Kan ju också berätta om vad vi gör just nu när jag ändå är i gång och skriver. Neo ligger och sover :) Mikaela och jag sitter och pusslar, vi försöker att få ihop att. Och vi är allt på god väg ;)



Farsdag i söndags :)

Publicerat » 2011-11-15 10:59:01 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Farsdag :) - Tänkte berätta lite om vad vi gjorde.

Dagen började med en riktigt mysig familjefrukost och Mikaela hade målat en teckning som Christoffer fick under frukosten.
Resten av morgonen och förmiddagen va ungefär som alla andra söndagar brukar vara. Förutom att vi åkte till Oskarshamn för att hälsa på barnens farfar lite fort innan han skulle i väg och jobba. Och Christoffer sa grattis iaf eftersom det va "farsdag" (:
Efter de besöket åkte vi till en china restaurang som ligger i Oskarshamn, för att äta såklart. Vi firade dels farsdag med china mat men även passade vi på att fira Christoffer som också fyller år nu på torsdag den 17/11 :) Så vi tog två flygor i en smäll liksom ;) På chinan träffade vi även på lite folk vi känner. Lite extra trevligt att träffa på folk sådär.
När magarna va riktigt mäta blev det hemfärd och när vi kom hem gjorde vi inte så mycket. Hade det lite extra mysigt tillsammans och med barnen såklart!

Även denna dag blev ju natt tillslut (:




Planeringen i lördags.

Publicerat » 2011-11-15 10:41:41 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Som vanligt är det så att man får en tid man ska vara hos barnens farmor, hon säger jämt att vi ska komma en tid för då ska maten vara färdig! och sen är tanken att man ska använda resten av tiden till att umgås....
Denna gången skulle vi vara där vid klockan 2, maten var klar vid halv 5. Satt i två och en halvtimme vid tv:n, och väntade på att maten skulle bli klar....Vi var sådär lagom hungriga när vi kom. När maten kom fram på bordet ville man knappt ha något, för då hade man så ont i magen av hunger att man inte orkade äta typ. Tänkte bara på att man hade ont i magen.

Och så tar vi fram en flaska till Neo så han kan få dricka något till hans mat....Näe då är han tydligen stora pojken enligt henne och kan dricka ur ett glas :O

Självklart säger jag till henne att det inte går, han kommer få all dricka över sig istället för i mun. Men envis som hon är ska hon bara. Efter att hon försökt två gånger att ge han dricka med glaset, fast jag gett han med flaskan. Så får jag nog, han va liksom dygsur och jag vart helt enkelt förbannad på att hon inte lyssnat och så...

Ja, då höjer jag rösten och säger till henne så att hon äntligen fattar. Men ändå ska hon försöka verka veta bäst...Som hon då sa han måste ju lära sig...
Han är 8 månader har hunnit med att prova en pipmugg några gånger...

Ja, ni fattar väl vad jag menar! Jag hatar min svärmor!
Det är ju mycket hon gjort som gör att jag hatar henne såklart!


Tanken va ju att vi skulle förbi mina morföräldrar, men det blev alldelas för sent.

Saken är den också att svärmora skulle ha bjudit oss på fika också, men vi orkade inte stanna. Så efter att vi alla ätit upp började vi klä på barnen och åkte hem! När vi kom hem va det sent så det blev att lägga barnen och jag va inte på humör alls så jag gick också och la mig. Klockan va runt åtta, halvnio.


Skönt att sova dock!



Planering för i dag.

Publicerat » 2011-11-12 10:32:46 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Våran dag som vi vet om äns så länge :)
Vi ska förbi Oskarshamn för att hämta hem Mikaelas bilbarnstol som har varit i hennes farfars bil hela veckan. Vi har en som vi använt i veckan bara så ni vet, så hon har inte åkt utan. Men hon ska byta eftersom hon börjar bli så stor (:
Efter det ska vi vidare till barnens farmor med co. Där vi i dag ska fira Christoffers födelsedag i lite förväg.
Blir middag iaf, sen vet man aldrig med barnens farmor.

Hon är lite speciell över huvudtaget. Jag och hon funkar inte ihop om man säger så!
Det jag inte gillar, gillar hon. Det jag hatar, älskar hon.
Ja, jag tror ni förstår vad jag menar...Men jag biter ihop för familjefriden skull.

Tanken är också att efter vi varit där, åka förbi mina morföräldrar som behöver lite hjälp. Men vi får se hur mycket klockan hinner bli också.



Ni vet våran dag den 11/11-11

Publicerat » 2011-11-11 19:22:03 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Som rubriken, ni vet våran dag eftersom jag haft mer tid till att uppdatera i dag.

Mysfredagen har börjat :)
Till middag blev det Tacos och till kvällens gottgott fick det bli julmust, cola, lättsaltade chips med ranch dipp.




Trött man kan bli...

Publicerat » 2011-11-11 14:57:18 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Åå, vad trött jag blev på mig själv nyss! I går så tvättade jag upp bilbarnstolarnas klädsel, det va verkligen på tiden.
Eftersom de nu va torra tänkte jag att jag kunna sätta dit det igen. Det gjorde jag och det va lika träligt som vanligt. När jag var klar pustade jag ut och tänkte nu är jag äntligen klar då ser jag att jag glömt att satt på axelbandspuffarna som ska sitta på bältet.

Är en såhär stol:






Nu och kvällen.

Publicerat » 2011-11-11 14:11:29 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Nyss satt jag och barnen och hade det riktigt mysigt i soffan till tv-tittade. Neo satt i mitt knä och Mikaela tätt intill oss :)

I kväll har vi tänkt att "festa" till det lite efter som en mycket efterlängtade sak har kommit tillrätta i dag. Får börja med att lagen till en riktigt god middag som alla vill äta. Sen är tanken att det ska bli fredagsmys med lite extra gott också (:


Vad ska ni hitta på under resten av dagen eller har ni något roligt/mysigt som ska göras i kväll? :)






Glömde uppdatera er om detta :)

Publicerat » 2011-11-11 09:58:09 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Glömde uppdatera er om att vi fick ett telefonsamtal under dagen i går också. Det va våran nya hyresvärd som ringde. Han berättade att de skulle renovera vårat nya badrum, detta visste vi inget om när vi bestämde oss för lägenheten.
Men guh så glada vi blev, för om det va något vi inte gillade med lägenheten så var det badrummet. Och nu får vi det nyrevoverat :D

Fick också välja i vilken färg badrummet skulle vara i. Fick alternativ och valde grått :)
Så hoppas det blir fint nu bara!



10 nov 2011

Publicerat » 2011-11-10 20:12:41 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Dagen började med att Neo vaknade vid 8. Han är larmet varje morgon för min del iaf :) Fast i dag var han larmet till alla. Christoffer va ledig i dag på grund av privata ärenden som uträttats.

Efter frukost och då vi var klara för dagen åkte vi i väg till ett av dessa ärenden. Resan på ca 10 mil för det ärendet. När det var gjort, var vi ca 2 mil i från min mormor och morfar. Så vi hälsade på dem och tog en pause i åkandet. Där blev det lunch och även fika hann vi med :)
Mina älskade morföräldrar vad skulle vi göra utan dem! De betyder sjukt mycket för min lilla familj. De finns alltid där!, ingen annan finns där alltid av våra närmaste.

Efter besöket där åkte vi vidare till Västervik för yttligare två ärenden. När de va gjorde åkte vi hem, när vi kom hem blev det att börja med middagen och efter maten har vi haft lek och bus med barnen och även mys och gos har vi hunnit med.

Nyss kollade vi på "halv åtta hos mig" på tv4.
Men nu har jag inget att tillägga (:



8 nov 2011

Publicerat » 2011-11-08 20:39:48 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Kan berätta att i går gjorde vi saker som tog upp mycket tid. Bland annat var vi ute och räfsade löv i trädgården. De som vet hur vi bor, kan verkligen förstå att det blir väldigt mycket löv att räfsa.
En del av gården. Detta ser väl inte ut att vara mycket heller kanske. Men i verkligheten och om man ser hela gården, kan jag säga att det är mycket löv! :D


I dag har vi haft en sån där härlig dag med en utflykt och gjort det vi själva velat :) Blivit att packa en del också och även tvättat. Två tvättar iaf, i morgon får det ta och bli mer tvättande. Det blir lite tvätt när man är en kladdig och smutsig familj. Jag räknas ju självklart inte med riktigt där, tänkte på barnen och sambon där ;)

Just det med att "vad vi velat själva" så hade vi ingen aning om vad vi ville äta i dag. Så helt plötsligt kom jag på att det skulle vara gott med ris, sås och kycklingbitar. Så det fick de bli!

Ja, det är väl i det stora hela vad vi gjort idag (:





6 nov 2011

Publicerat » 2011-11-06 20:32:43 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Från att vara riktigt sjuka igår. Tills i dag då vi mer eller mindre är friska. Jag och Christoffer har bara lite ont i halsen. Neo märks det inget alls på. Näsan har väl runnit lite, men det är inte mycket. Så i dag tog vi oss till Bockara för att hälsa på min mormor och morfar. Vi har fått middag och fika där och mysigt, trevligt prat om allt och ingenting. Precis så där som det alltid är!
Hemma har vi knappt varit, nu under kvällen som återstår blir det något kvällskäk. För jag är hungrig nu! :D Skulle tro att det blir lite tv också. Annars blir det nog snart sängen.


Hoppas ni haft en skön söndag!





5 nov 2011

Publicerat » 2011-11-05 18:00:47 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Jag, Christoffer och Neo är sjuka. Vi går runt här hemma med nysattacker, en aning hosta, ont i halsen och näsan rinner som bara den. Vi är också allmänt sega/trötta. Mikaela är konstigt nog frisk. Skulle gärna byta med henne :) Hon tycker inte om att vi andra är sjuka, för då är vi tråkiga tycker hon.

Idag har det inte hänt så mycket eftersom att vi inte är eller varit pigga.
Vi hade tänkt packa massor denna helg, men så blev det ju inte!. Min största insatts idag är matlagningen. Som blev soppa.

Krämig kyckling soppa

Det va gutt i halsen må jag säga, synd att det bara hjälpte för stunden.

Kvällen kommer bli lugn med tv/film mys skulle jag tro. Men det är precis vad jag känner för, orkar inte göra något annat. Blir att käka halstabletter tills vidare.






3 nov 2011 - 8 månader

Publicerat » 2011-11-03 18:56:24 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Till och börja med har det varit en jobbig dag idag också. När jag väl somnade igår sov jag tills Neo vaknade, han vaknade vid 5 i morse. Men när jag tog upp han la han sig tillrätta och somnade i min famn. Sen sov jag till Christoffer vaknade och skulle upp klockan va då 7. Neo sov vidare och det gjorde även jag också :) Vi vaknade sen vid halv 9. Vi väckte Mikaela då också, så blev det att klä sig och käka frukost.
Under dagen som gått har även jag blivit lite smått förkyld och när Christoffer kom han sa även att han kände sig kraslig. Så nu få vi väl se hur vi mår i morgon och se om Mikaela också blir sjuk.
Under dagen annars har vi packat en del, snart dags att flytta igen så :) Mikaela har hjälpt till att packa såklart och vi har också vikt massa kläder som varit på torkning och nu vart de torra.
Har också städat en del och plockat leksaker lite överallt. Neo har iaf varit bättre idag och det har varit skönt. Han har varit mer aktiv och velat leka. Neo är 8 månader idag förresten, tiden gå fort. Mikaela är 4 år och 3 månader idag också, om någon ville veta :D

Snart blir det julmust och segachokladrutor!




Trötter

Publicerat » 2011-11-02 23:08:40 Kategori » Mobilbloggningar Kommentarer » 0st
Jag ligger i sängen och är skit trött. Det har jag varit hela dagen i och för sig. Men saken är den att när jag lyckades få Neo att somna va jag själv snabb med att få mig själv i säng för att sova. Nu har jag legat här ett bra tag, och lyckas inte själv somna. Jag vill sova och det är nu! Försöker en stund till, lyckas jag inte går jag väl upp och gör något å provar senare. Hej sålänge.

Segachokladrutor :)

Publicerat » 2011-11-02 18:30:21 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Mikaela och jag har bakat. I ugnen står nu mästerverket :D



Mm, va gott det kommer att bli!





Han sa Mamma :):):):):)

Publicerat » 2011-11-02 16:58:16 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
I morgon blir Neo 8 månader. Och idag för bara någon halvtimme sen sa han Mamma för första gången. Vilken duktig pojk jag har. Fast han sa Pappa först av allt.

Men när det gäller Mikaela sa hon Mamma före Pappa så nu ligger vi ju lika. Om vi fattar :P




Natten till idag.

Publicerat » 2011-11-02 11:14:01 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
I natt började det med att jag hörde att Neo hade svårt att andas. Han kunde inte andas genom näsan utan andades genom munnen. Det va ju iaf bra att han kunde det, men det hördes att han va konstig i halsen också. Det rosslade liksom. Han har sovit jätte dåligt, vilket betyder att jag med knappt sovit i natt. Så verken jag eller Neo känner oss pigga idag. Neo är förkyld och kan fortfarande inte andas ordentligt genom näsan. Även fast jag tömmer hans näsa så tar det bara sekunder innan den är full igen.

Tacka vet jag dessa. Otri-Baby,  fler som använder till sina små barn? :)


Just nu ligger Neo på en filt på golvet och vilar. Mikaela och jag kollar på en film. Och själv dricker jag lite kaffe för att förhoppningsvis piggna till lite iaf ;)





1 nov 2011

Publicerat » 2011-11-01 21:39:50 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Dagen idag har som sagt varit ovanligt lugn och skön måste jag säga! Känns nästan som om Mikaela har fått i sig något för att bli snäll. Näe, fy de lät väl konstigt och dumt. Men så snäll och go som hon varit idag har hon inte varit på flera månader.

Vi har inte gjort något speciellt annars idag. Jag har tvättat hela dagen och haft en underbart lugn dag. Ikväll har jag badat med barnen. Jättemysigt va det! :)
Barnen sover nu och jag kollar på tv:n. Hade tänkt att fixa lite annat innan jag hoppar i sängen för att sova.



Ovanligt värre!

Publicerat » 2011-11-01 12:16:26 Kategori » Allmänt Kommentarer » 0st
Har massor att göra egentligen men har varken ork eller lust. Och å andra sidan måste jag ju ta det lugnt med att göra för mycket. En ovanlighet idag är att Mikaela har varit jätte snäll och även velat leka med sin bror massor. Men det har varit skönt att hon varit så idag. Och inte som alla andra dagar...Ni som känner henne vet ju hur hon annars är ;)

Just nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp det och även fylla på med mer tvätt. Neo leker på golvet med massa leksaker som Mikaela tagit fram och gett han. Hon sitter brevid och kollar på Disney channel.