Tisdagen den 7/12-10

Publicerat » 2010-12-07 20:21:00 Kategori » Allmänt Direktlänk

För det första vart tog dagen vägen, tycker att den gick rikigt fort. Hann ju liksom inte med. Känns som om jag nyss vaknade.

Fast vi har hunnit med en del under dagen ändå 

Dagen började med att vi gick upp samtidigt, jag skulle göra mig i ordning för skolan och Christoffer skulle göra i ordning Mikaela till dagis.

När jag idag hade väntat på bussen i 20 minuter, skickade jag ett sms till Stoffe om att bussen inte kommit, och då kom han till busshållplatsen och frågade om han skulle skjutsa mig till skolan så jag skulle slippa komma försent, men kom en aning försent ändå. Men hade ju klart kommit mycket mer försent genom att vänta på bussen och ta den till skolan.

Min pojk är snäll vet ni  Lite för snäll ibland tycker jag bara.

Slutade skolan redan vid 11 idag, och då tog jag mig en liten promenad in till stan och sen en buss hem. När jag kom hem gick jag in till min mormor och morfar för att jag behövde prata med dem och lite saker, som jag inte vill berätta här. När jag kom in till dem blev jag bjuden på fika, mormor hade precis bakat två olika sorters kakor, som jag fick smaka. Riktigt gott, jag som är ett litet kakmonster ibland. Hihi

Vid klockan 1 hämtade Christoffer, Mikaela på dagis och jag väntade på att de skulle komma tillbaka hem så vi kunde åka och handla lite. När vi kom hem efter affären, satte vi oss och pratade och Mikaela visade sina pepparkakor hon gjort på dagis, och så bjöd hon oss på varsin pepperkaka, mer fick vi inte av hennes pepparkakor  Hon ville ha dem för sig själv, och det får hon med. Ta va ju inte så jätte många ändå. Och klart att hon ska få ha sina pepparkakor för sig själv, hon är ju så stolt för att hon gjort dem själv.

Aja, senare va det dags att laga mat och efter maten satte jag mig och pluggade lite, prov i morgon. Och Mikaela och Stoffen satte sig vid tven en stund.

Nu senare i dag och i kväll har vi inte gjort så mycket alls, och nu ska jag sätta mig och plugga igen.

Puss på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥