Fredag :)

Publicerat » 2010-09-17 21:20:00 Kategori » Allmänt Direktlänk

Tidig morgon till 15:00 på eftermiddagen vart de jobb. Efter det blev de förskolan och hämta Micki. Och nu har fredagen snart gått, de har varit den tråkigaste fredagen på länge. Micki och jag har bara suttit vid tven. Har försökt att komma på saker vi kan göra, men när jag väl kommit på något har inte Mikaela velat göra det 

Och hon frågar lite då och då, (när kommer pappa hem?) , (varför jobbar han så länge?) och aa, lite olika såna frågor kommer..

Även fast hon vet vart han är och det, men de märks att hon inte gillar detta. Men så kan det va, hon vänjer sig väl snart.

Det jobbiga som kan bli tror jag är att han bara jobbar kväll varannan vecka, för de andra veckorna jobbar han ju dag, så då är han hemma på kvällarna igen. Så veckan som kommer efter denna helgen blir ju som vi brukar ha det. Sen efter den veckan igen blir det som nu..Men men, vi får la se hur det går. Det blir nog bra!

Idag fick jag veta med att min älsklings mobil har pajat totalt nu, och jag kommer inte att kunna ringa eller smsa när jag vill  Guh så hemskt.

Nu Matilda får du vara snäll och hoppas på att mamma eller pappa märker det, så du får en ny  eller hur? haha

Hela familjen har varit förkylda hela denna veckan, men vi har jobbat och slittit, men shit vad det känns i kroppen, så gud va härligt med helg nu 

Nu blir de att prata med Matilda på msn så länge hon vill, sen kanske om jag orkar blir det film annars sängen!

Puss på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥