Ledig måndag :)

Publicerat » 2010-09-27 20:19:00 Kategori » Allmänt Direktlänk

Idag har man haft en sovmorgon igen men guh så gutt det är! Börjar ju bli lite bortskämd med sovmorgon nu ju, haha  Inget jobb idag, ledig!

Annars idag har vi tagit de lugnt och gjort lite dagliga sysslor som diskat, lagat mat och sånt. När Stoffe åkte och jobbade idag blev Mikaela så ledsen att hon började gråta, usch de va hemskt. Men det gick ju över ganska fort.

Mikaela är faktist fortfarande vaken, hon vill inte sova i sin säng för att hon kollade på något barnprogram idag där de va "ett monster" under sängen. Så nu ligger hon här i soffan brevid mig och vi kollar på ullared  Tänkte att om hon somnar här så kan jag bara bära in henne i sängen sen eller så får hon ligga här tills hon blir så trött att hon inte tänker på det. Så hon kan gå och sova i sin säng.

Annars jo, gick in i vecka 19 idag (18+0) och nu den vecka på torsdag ska vi göra ett andra ul och kolla vad som finns där inne  Mikaela tog vi aldrig reda på vad de va innan, och ville inte riktigt heller veta, ville väl ha en överraskning  Men nu är vi så nyfikna att vi vill veta!

Får väl se om jag berättar för er när vi vet  hih

Puss på dagen..

Här kommer ett par bilder på Mikaela från idag!



Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥