Gårdagen. Mikaelas födelsedag

Publicerat » 2011-08-04 23:36:14 Kategori » Allmänt Direktlänk
Igår spenderade vi Mikaelas födelsedag i bockara. Senare på dagen åkte vi till bvc. Båda ungarna skulle dit. Det börjades med Neo som nu vägde 8405g och 67,8 och huvudomfånget var 44cm och så vart det en vaccination på det. Han blev inte alls dålig av vaccinationen. Det blev han sist vid 3 månaders ålder. Det var verkligen skillnad på hur han mådde nu vid denna. För den märktes inte alls och den innan mådde han skit. Varm som bara den och skrek och gnällde. Ja, usch!

Nu till Mikaela som gjorde syntest. Hon hade 1,0 som är det bästa man kan han, perfekt syn alltså. När hon skulle göra syntestet tänkte både Christoffer och jag, detta kommer inte att gå. Hon kommer inte att sitta still och ja, det som skulle göras. Hon har väldigt svårt att sitta still när man väl måste. Men helt otroligt hon satt stilla och gjorde precis som hon blev tillsagd att göra. Så det slutade med att jag och Christoffer satt med två leenden på läpparna under tiden hon gjorde syntestet :) Även hon vägdes, hon vägde 18 kg nu och var 108,6cm lång.

Efter besöket på bvc åkte vi till barnens farmor där firades Mikaelas födelsdag. Det blev mat och god tårta och presenter såklart. Va sin farmor fick hon en rutschkana, olika pennor och en klänning. När vi firat klart där åkte vi till bockara för att hämta grejer och sen vidare hem. När vi kom hem fick Mikaela öppna våra presenter. Hon fick en stutsmatta med skyddsnät, en repstege och en liten gräsklippare.



Våra underbara barn! <3



// MammaErika


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥