20 februari 2011

Publicerat » 2011-02-20 20:39:32 Kategori » Allmänt Direktlänk
Dagen i dag. Ja, söndagar brukar vara de värsta dagar jag vet. Men idag kan jag säga annat :) Dagen började med att Mikaela kom in till oss och la sig hos mig och myste en liten stund. Hon myste en stund med Christoffer också, men mest med mig ;)
Sen gick vi upp och klädde på oss och åt frukost. Efter frukosten ringde Christoffers pappa, och då va det dags för Christoffer att åka till han. Mikaela och jag hade ingen lust att följa med, så vi stannade hemma. Under tiden Christoffer va i väg tog vi oss ett varmt skönt bad och vi städade Mikaelas rum, eller aa plockade i ordning iaf (: och så blev det att fixa håret på Micki, hon skulle ha flättor och diadem.


Så här blev det :) Inte för att man ser så mycket av håret, men en glad Micki blev det.


När Christoffer kom hem blev det film mys och efter filmen gick vi till min mormor och morfar. Fick fika hos dem, kaffe med kakor och grejer (: och även en massa prat och lek å bus. Micki målade och ja, jag vet inte hur många teckningar, men många blev det. Tyvärr ingen bild..
När vi varit där åkte vi och handlade och när vi kom hem blev det mat. Och strax efter maten började jag att vika all ren tvätt som jag inte tidigare orkat vicka. Nu är den vikt och instoppade i sin rätta garderob. Det var tvätt till oss alla.
Mikaela ville pärla, så hon gjorde det medans jag höll på med tvätten, tvättar även kläder idag och tvättar än.




Pärla pärlplatta tycker hon är roligt :)


Resultatet :) Fin den blev ju, hon bestämde att den skulle hon ge till sin gammelmormor.


Just nu kan man tro att Mikaela sover, men nej det gör hon inte. Och det kan vara svårt att tro att våran lilla flicka faktiskt är sjuk när man ser bilderna från idag. Men hon är en aning sjuk, och tyvärr har det blivit värre. Nu ligger hon blevid mig här i soffan och har feber :( Inte så hög feber iaf, som tur är (:

Puss å hej (:

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥