Dagen idag :)

Publicerat » 2011-02-28 21:33:40 Kategori » Allmänt Direktlänk
På något sätt har jag bara gått och väntat på att det ska sätta fart med förlossningen. Bara för att det ändå är bf datumet. Men ingen bebis än och inte känt av något heller :)

Idag har jag även 3 gissningar på att han ska komma ut, men finns nog ingen chans att det sätter igång så fort och han kommer ut innan det blir en ny dag ;) haha

Det vi gjort idag då, vi har ju som sagt varit på mvc.
Under resten av dagen, alltså efter att vi kom hem från mvc. Har vi storstädat Mikaelas rum och tvättat massa av hennes leksaker. Nallar, lego och hennes myshörna saker.
Mikaela har en myshörna. Hon har en filt/matta, Libero filt/matta. Vet inte riktigt vad det är för något, den ligger iaf jämt på golvet och när hon känner för det tar hon ut hennes kuddar och filtar som hon har i en låda/back. Och så lägger hon kuddarna och filtarna på den libero filt/mattan och bara myser.
Christoffer brukar också krypa ner på golvet där med henne :) Det brukar jag med, men nu funkar det inte riktigt. Kommer jag ner, kommer jag knappt upp (: hih
Har även tvättat kläder idag också. Det är mycket tvättning här hemma nu. Men nu är verkligen allt tvättat som jag känt länge skulle behövas. Alltså allt som inte är vanliga kläder.

Vi har också lagat mat, ritat och målat, varit barnvakt åt min lillebror en stund också. Det är skönt att Mikaela leker så bra med han, det är ju bara ett år i mellan dem, så kanske inte så konstigt att det går så bra :)
Just nu kikar jag på spårlöst, Christoffer sitter vid sin dator och gör något och Mikaela sover - för henne blir det dagis i morgon också. Över en vecka sen hon va där sist.

Puss och hej på er nu!

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥