20/1-11

Publicerat » 2011-01-20 20:41:00 Kategori » Allmänt Direktlänk

Jaha, vad har hänt i dag ?..  Jo i dag har det hänt lite roligt faktiskt. Dagen började med att vi vaknade vid klockan sju. Christoffer gjorde i ordning Mikaela för dagis. Och jag hoppade i sängen igen, sovit skit hela natten. Ryggen nu tar kål på mig, sömnproblem till tusen på grund av värken i ryggen..Hemskt är det, men väntan efter våran lilla son är verkligen stor nu. Vill bara att han ska komma ut! 

När Christoffer varit och lämnat Mikaela på dagis så kom han hem och tog en dusch och efter det åkte han på en jobbintervju. Jag lyckades att somna om tills han kom hem, och då berättade han hur det hade gått. Och ja, bättre än det han har nu. Han är ju inhoppare på budfirma. Och de skulle ringa så fort han behövdes. Men troligen har han inte behövts överhuvudtaget. För ingen har ringt.

Nu ska han börja med att ha praktik ett tag, de vill se hur han jobbar och så. Och gillar de vad dem ser, kommer han förhoppningsviss att få jobb där. Det känns skönt, och han är glad. Han hatar att bara gå hemma

Efter att han berättat allt, tog jag och gick upp. När jag var i ordning för dagen, gick vi till min mormor och morfar. Där blev det fika med mackor, min frukost, mumma! Och det blev en massa prat, men det gillas!

Helt plötsligt blev det dags att hämta Mikaela på dagis, när vi hämtat henne åkte vi till långemåla. Det finns en klädaffär där med lite ovanliga kläder, så vi åkte för att kolla lite vad som fanns. Vi köpte inget, men det fanns allt lite som man skulle viljat ha. Iaf till barnen. Mikaela fick en prinsessklänning av min mormor och morfar. De åkte också dit, fast i deras bil. Så nu kan hon klä ut sig till prinsessa. Hon är ju våran lilla prinsessa  Och inom kort nu kommer våran lilla prins, ååh vad vi längtar! Jag vet att jag redan sagt det, men jag är så nyfiken på våran lilla krabbat. Så vill bara att dagarna ska gå och att han ska komma ut.

Tillbaka till dagen, På hemvägen stannade vi i berga. Christoffer hade ett ärende där och jag passade på att handla lite. När vi kom hem, blev det lite tv för oss alla. Sen blev det mat, och efter maten har Mikaela lekt med sina dockor, hon byter blöjor och klär på och av dem, matar och ja, sånt man gör med en bebis typ. Hon har börjat jätte mycket med det sen vi fått och köpt lite grejer till hennes lillebror. Och hon frågar nästan varje dag nu. Om han ska komma ut snart eller just den dagen då hon frågar. Det svar hon får gillar hon inte riktigt. Jag svarar ungefär såhär, han kommer när han är redo. Och hon vill veta mer exakt när han kommer.  Nu i kväll efter att Mikaela somnat har jag och Christoffer tvättat och fixat lite här hemma. Och i morgon har vi tänkt att fixa vidare. Typ som att dammsuga, tvätta golven och damma och lite sånt.

Nu kollar vi på en film och myser och efter filmen väntar sängen.

Så pusss och godnatt på er säger vi nu!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥