23 nov 2011

Publicerat » 2011-11-23 18:17:32 Kategori » Allmänt Direktlänk
Dagen började med en liten sovmorgon till nio faktiskt! Christoffer har varit hemma i dag, han har haft en besvärlig dag med magen. Trots det blev han tvungen att fixa ärenden som va tänkt att han skulle göra efter jobbet. Vi följde med han och så passade vi även på att handla lite när vi ändå var inne i stan :)

Annars i dag har vi haft fullt upp, tvättat som bara den och packat och varvat med att hänga upp tvätten också såklart ;)
Konstigt nog har vi haft två jätte snälla barn i dag. Inte ett gnäll i från dem. De har varit jätte snälla och lekt tillsammans. Visst är de ofta så, men inte såhär hela dagen liksom. Men just i dag har det varit perfekt eftersom vi haft fullt upp.

Det är bara 8 dagar kvar till flytten och det finns fortfarande mycket att gå i genom. När vi flyttade hit var vi dumma nog att inte rensa allt vi packade ner, så nu tyckte jag att när vi ändå ska flytta igen ska ALLT skit bort! Ska bli skönt att bli av med allt skit vi har, tänker inte vara dum att tänka "men den skulle kunna komma till användning". Det är iaf så det brukar låta när vi ska rensa bort saker och slänga. Än så länge har vi inte tänkt så, utan vi har slängt massor!

Nu tänkte jag ta med mig sambon och barnen upp på övervåningen och packa lite till innan vi tar kväller :)




Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥