Maktlös!

Publicerat » 2012-04-05 09:45:44 Kategori » Allmänt Direktlänk
Vad hände efter 1 april?
Jo, så här är det att barnen blev sjuka. Riktigt ordentligt sjuka! Så jag har inte haft orken att blogga.
Allt har handlat om barnen.
De har haft och har hög feber, de är gnälliga och orkar knappt göra något. Super svårt att få i dem mat eller vätska. Vätska är det vi kämpat med att få i dem. Vatten och välling är de Neo levt på. Mikaela har faktiskt ätit mat, inte som i vanliga fall men lite har kommit i henne under måltiderna och druckit duktigt, allt från vatten till mjölk och även påskmust har hon velat ha.
Inte bara detta som de har, deras näsor rinner det ur "bokstavligt talat" och så en sån där riktigt hemskt hosta.

Jag hatar verkligen när barnen är sjuka, för vad man än gör så hjälper det inte så mycket som man vill. Och det gör att jag känner mig så maktlös!

Idag är det skärtorsdagen, och vi ska faktiskt inte göra något eftersom barnen är sjuka. Vi hade tänkt att klä ut dem och åkt ner till lite nära och kära för att visa upp dem och självklart få oss lite godis som passar både till Mikaela och Neo. Och så kanske lite till mamma! :) Haha, godisgris när jag är gravid. Och det är faktiskt sant, jag är inte alls mycket för godis annars.

Men nej, nu måste jag sluta skriva. Har två sjuka barn att ta hand om, fast sambon har det just nu. Men jag vill också vara delaktig.

PUSS OCH GLAD PÅSK PÅ ER ALLA! (:

// MammaErika

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥