Fredagen den 17/2-12

Publicerat » 2012-02-17 19:21:36 Kategori » Allmänt Direktlänk
Dagen i dag har gått väldigt fort måste jag säga, ovanligt fort för våran del i alla fall. Vi har ändå inte gjort något speciellt för att tiden ska gå. Vi har gjort sånt vi gör varje dag, som att klä oss,  äta frukost,lekt ätit mellis och kollat lite tv också förstås och just det tvättat har jag med. Och helt plötsligt kom Christoffer hem, hade glömt att han slutar tidigare på fredgarna. Så han kom hem lite efter klockan tre i dag. (Han slutar tre)
När han kom hem blev det i alla fall ut och gå en sväng, vilket va underbart! Vi hade 6 plus grader när vi gick ut. Det kändes som om våren va på väg, och det va en underbar känsla :) Men man ska väl inte hoppas på för mycket än. Kan ju fortfarande hända mycket.

Under promenaden gick vi till affären också, passade på att köpa lite gott till kvällen. Det är ju fredag trots allt och vi har inte haft fredagsmys på länge nu. Så nu va det dags igen :)

När vi kom hem började vi med maten och efter att vi käkat och diskat va alla belåtna. Däremot va barnen jätte trötta. Vi fick hålla i gång dem ett tag i alla fall, för hade de somnat då. Hade de också vaknat senare i kväll och det hade varit omöjligt att få dem att somna om. Men nu sover båda, så det blev inte så mycket fredgasmys med familjen. Men men, istället kan jag och Christoffer passa på att vara med varandra lite extra. Det kan vi verkligen inte få för mycket av :) Vi har inte mycket ensam tid tillsammans annars så.

Ja, det va de det. Nu blir det snart mys!!

// MammaErika

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥