Vi fortsätter.

Publicerat » 2012-02-19 21:51:23 Kategori » Allmänt Direktlänk
Ja, vi fortsätter på samma spår som sist. Det blir aldrig som man tänkt sig. Dagen i bockara i går va riktigt bra. Träffade min älskade vän Matilda, skönt att bara se dig vännen ❤
Vi var också hos mina morföräldrar, där blev det mat, fika, massor av prat, lek o bus och även övernattning som dock inte riktigt va helt planerat. Vi hade ju med oss saker i fall att liksom. Men vi hade trott att vi skulle hem. Christoffer var i väg i går kväll för att fixa lite med hans pendlar bil. Skulle byta bromsbelägg på den. Så det var han och gjorde hos en vän som har eget garage. Vi har ju också garage som jag kanske sagt. Men vi delar det och så är det kallgarage. Så inte så bra förutsättning att jobba där eller vad man ska säga ;)

Jag och barnen hade en mysig lördagskväll tillsammans med mina morföräldrar alltså. Med gottgott såklart ;) och så blev det ju tvtittande också.
I morse när vi vaknat gick allt fort. Hela morgon/förmiddagen bara försvann liksom, vi åkte hem vid halv tolv. Kände att vi ville komma hem i lite god tid. Så att inte hela dagen skulle vara över när vi väl kom hem.

Hemma i dag har vi ändå inte gjort så mycket mer än vi brukar :) Haft en skön familjekväll i alla fall.
Inget mer att tillägg nu.
Puss




// MammaErika


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (visas endast för migj)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig! ♥